2777
2789
برا منم میگیری؟ 

خبر و پیامی بهت میرسه که شادت میکنه و به یک مسافرت میری و گرما و صمیمیت بین افراد خوانواوت بیشتر از قبل میشه و شادی و رفاه و خوشحالی و آسایش درانتظارته

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
خبر و پیامی بهت میرسه که شادت میکنه و به یک مسافرت میری و گرما و صمیمیت بین افراد خوانواوت بیشتر از ...

برا منم بگیر اگه میشه لطفا 

💚پایتان روی زمین، نگاه تان به بالا، قلبت تان عاشق💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خبر و پیامی بهت میرسه که شادت میکنه و به یک مسافرت میری و گرما و صمیمیت بین افراد خوانواوت بیشتر از ...

مرررسییی گلم. الهی به هر چی بخوای برسی و مشکلاتت حل شه

ماییم و می و مطرب و این کنج خراب... 

لطفا برای منم بگیر حمد خوندم برات

میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید❤❤
با کسی دیدارمیکنی از نظر احساسی و عشقی بسیارتحت تاثیرقرارت میده و یک عشق والا و شایسته بهت کمک میکنه ...

مرسی عزیزم،خیرببینی الهی

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱

لطفا برای منم میگیری؟اسمم میناس

دعات میکنم

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
برامنم میگیری مممنون 

پیش کسی که مقام دار هست مشغول به کارمیشوی که موفقیت فراوانی داره و میان چندنفرازنزدیکان که باهم قهرهستن آشتی و سازش دوستانه برقرارمیشه  و آینده شما با ورود به محیطی جدید تغییر زیادی میکنه و اتفاقای خوبی میوفته 

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
میشه فقط یکم گلاب بریز، قطره‌های شمع شکل تشکیل میدن که اون اشکال تفسیر میشه

نه گلاب نیس یه مواد دیگست

برا منم بگیر اگه میشه لطفا 

یک هدبه بزرگ وگران فیمت برای یکی میخرین و دریک درگیری مختصر واندک پیروزی باشماست و هفته آینده برای شما بسبار خوب و پرازشادی هست

گلم میشه واسه منم بگیری ممنون میشم.

شادی های قلبی از عسق خودت روز به روز بیشتر میشود و امیدواری شما نسبت به زندگی خود و مسائل اطرافیان بیشتر میشه و دریک مسابقه یا امتحان یا دریک قرعه کشی شانس بسیاری همراهت هست

لطفا برای منم بگیر حمد خوندم برات

درباره یک مسئله یا دریک بحث تنش و اضطرابی زودگذر خواهی داشت و هفته آینده برای شما بسیار خوب و پراز شادی هست و شما شهرت و معروفیت بزرگی درآینده به دست میاری