2777
2789
عنوان

کار در منزل..😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 66 پست
جدای از شوخی  ببین چی بلدی !! مثلا یه فامیل داریم کیف و کمربند چرم درست میکنه خیلی درآمدش خوب ...

هیجده سالمه 

اتفاقا منم اول ایده کیف چرم به ذهنم رسید ولی میترسم از عهدش برنیام 😅

غصه ها فانی و باقی همه زنجیر به هم گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند🙃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی چی  میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدی ؟

خب من توی سایتهای فریلنسر ثبت نام کردم 

و تولید محتوا و طراحی لوگو انجام میدم درامدم خیلی خوبه ولی میخوام بیشتر وقتم رو روی طراحی لوگو بزارم چون توی سایت میبینم خیلیا درامدای خیلی عالی دارن

و اینکه سفارش طراحی لوگو میگیرم اول نمونه کار و رزومه ی که دارم رو براشون میفرستم تایید که شد سفارش میگیرم و ....

دیگه سادش همینه😂😂😂

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

شمعای فانتزی.  چ خوب کاش میشد از این کارای فانتزی انجام بدیم. الکی نشستیم تو خوبه. بیکاااار 😥

اره بزن نت خیلی جالبه 

عکس هم رو شمع دکوپاژ میکنن خیلیم خوشگله به نظرم فروشش هم بد نباشه 

هیجده سالمه  اتفاقا منم اول ایده کیف چرم به ذهنم رسید ولی میترسم از عهدش برنیام 😅

خب برو آموزش ببین اگه علاقه داشته باشی واقعا خوبه و درآمدش عالیه 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
هیجده سالمه  اتفاقا منم اول ایده کیف چرم به ذهنم رسید ولی میترسم از عهدش برنیام 😅

همسنیم پس 😂😂😂😂

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

چطوریع چی هستش؟؟؟  گرافیک باید بخونم؟  درامدش خوبه؟

نه خودم من رشتم تجربیه 

اموزش دیدم 

بله درامدش خوبه به شرط اینکه کارت عالی باشه

راستی یه چیزی تازه یادم اومد رفیقم چن سال پیش یه دستگاه جوراب بافی خریده بود با مادرش جوراب میزد میفروخت اونم راضی بود از کارش 

امار بگیر ببین چطوریه انشالله که بدردت بخوره 

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
نه خودم من رشتم تجربیه  اموزش دیدم  بله درامدش خوبه به شرط اینکه کارت عالی باشه

هزینه برای یاد گرفتنش چقدره ؟ 

تایپ انجام میدی؟؟

من انجام میدم کجاس چطوره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
نه خودم من رشتم تجربیه  اموزش دیدم  بله درامدش خوبه به شرط اینکه کارت عالی باشه

عزیزم کجا آموزش دیدی؟

یه مقدار بیشتر توضیح میدی

تولید محتوا برای کجا؟

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند...
راستی یه چیزی تازه یادم اومد رفیقم چن سال پیش یه دستگاه جوراب بافی خریده بود با مادرش جوراب میزد میف ...

چه جالب 

مرسی ❤