میخوام یه قرص بخورم یکم حالم بد شه ولی نمیرم چی خوبه؟
کاری ک میخوام بکنمو خیلی بهش فکر کردم
پدر و مادرم دارن جدا میشن تنها راه حلش همینه هر کاری بگید کردیم خواهشا جواب بدید اگع هم خوب نیس سرما خوردگی بگید چی بخورم
فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم
لطفاً ۵ دقیقه برای تکمیل پرسشنامه ارشدم کمک کنید تا فارغ التحصیل بشمبرای کار پایان نامه ارشدم نیاز به تکمیل پرسشنامه دارم که حدودا ۵ دقیقه طول میکشه تاکامل بشه پرسشنامه تو موبایل تبلت وکامپیوتر براحتی قابل انجام هست .عزیزان کسی رو ندارم که بهم کمک کنه. حالا که انلاین هستید کمی از وقت خودتون رو بمن بدید و برام کاملش کنید در موردتاثیر ارزش ویژه برند وهویت برند بر عملکرد برند مورد مطالعه برند محصولات شرکت غذایی یک ویک هست .هر کس که انجام بده من دعا گو هستم وعاقبت بخیری رو براش آرزو میکنم
خب اگ قصد بار داری دارین اصن قرص های خواب و فلان نخورید خوب نیس
مجردم عزیزم
فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فکر کردم میخوای درباره خطرات چهارشنبه سوری بگی😑😂
منم دقیقاً همین فکرو کردم!!😐😂
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
فقط خواهشا خودتو جوری نکن ک مثلا حالت بده. ی دفع واست آب میارن بزور میریزن تو حلقت یدفعه خندت میگیره کل محتویات دهنت میریزه رو اعضای خونه و خلاصه تا آخرعمرت باید بری تو کوه زندگی کنی😐😂😂😂😂💔