2777
2789
2790
2778
عنوان

مگه میدون جنگه؟

144 بازدید | 13 پست

سایت هدفش چیه تبادل نظر...

وقتی شعور تبادل نظر و بحث ندارید اقا شرکت نکنید ما قول میدم از شما به عنوان استوره ی دانایی یاد کنیم...

یارو وسط صحبت حرف کم میاره میزنه به در بی ادبی و توهین اگه منطقی میتونی جواب بدی بگو تا بقیه ام یا قانع شن یا قانع ات کنن چرا اوج فقر فرهنگی تو نشون میدی؟

تو این دنیا اگه یه بحثی پیش بیاد یه عده مخالفن یه عده مخالف نمیشه که قلبای هم و با زبونامون قتل عام کنیم

جالب ایناست همین عده ادعای روشن فکری دارن...

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙

نه فقط تو این سایت،تو کل زندگی هر طرز فکری داشته باشی هم موافق داره هم مخالف. شیوه های انسانی تر هم هست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

موافق☆

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینکه دوتاش شد مخالف

دخترم =(🚬 م‍‌ب‍‌ت‍‌ل‍‌اب‍‌ح‌ه‍‌ی‍‌پ‍‌وف‍‌رن‍‌ی‍‌ا.ir   🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─     

اره قربون دهنت 

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

چ خبرتونه باز؟!

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

یه عده مخالفن یه عده مخالف؟ فرق این عده که مخالفن با اون عده که مخالف رو با رسم شکل توضیح دهید؟ (۲نمره) 😂😂😂

شوخی#  

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تحمیل عقیده خیلی کار زشتیه با تبادل نظر فرق داره

یه نفر میاد یه تاپیک میزنه و یه سوال میپرسه به عنوات مثال واسه حجاب یه عده میرزن وسط میگن اره ما حقمون ضایع شده یه عده میریزن توهین اقا تاپیک باب میلت نیست ترک کن یا طرفتو قانع کن چرا با زبون یه چیزی میگن که دل طرف بشکنه

هیچ رنج و مصیبتی به شما نرسد مگر به فرمان خدا و هرکه به خدا ایمان ارد خداوند دلش را به مقام عالی رضا و تسلیم هدایت کند...❤.../ میشه لطفا با دل مهربونت واسه مشکلاتم یه صلوات بفرستی اخه میگن دعای بقیه در حق ادم مستجاب میشه🌻🌈 عضو اکیپ علمی🌌💜... مدافع حجابم اگه تو این موضوع تونستی با عقلت بحث کنی خوشحال میشم تبادل نظر کنیم ولی اگه داری با تعصبات و عقده های درونیت نظر میدی متاسفم من فقط زبون ادما رو میفهمم...🌵💛 تعصب بدون تفکر میشه داعش میشه وهابیت میشه فروختن بهشت به ازای پول حواسمون باشه عقایدمون باهم فرق داره ولی قلبی که تو سینه ی هممون میزنه یکیه...🦋💙
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز