2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 85 پست
راست میگه اگه قبول نکرد پاشو هم ببوس

ن بابا من بش گفتنی فدات شم دو ساعت نصیحتم میکنه ک هیچ کس ارزش نداره ت فداش بشی ت علی بلی فلانی یعنی در کل دلش نمیاد بش از این حرفا زدنی اسکش در میاد ولی خودش صب تا شب ب من از این حرفا میزنه دوسم داره خعلی ولی ساکت و ارومه اما من شر و شیطونم خب چکار کنم مدلمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگه اگه قبول نکرد پاشو هم ببوس

همین کارارو میکنین ک روزی هزارتا تاپیک خیانت میزنین نصفتون😑😑واقعا چ ایرادی داره ادم دست نامزد یا شوهرشو ببوسه بهش اقتدار بده😳😑

این کاربری قبلا دستع دوستم بود و الان پسش گرفتم لطفا اشتب نگیرین😐😐😐😐😐😐😐

شوهر منم ۱۲ سال ازم بزرگتره ولی هیچوقت اینجور حرفی نزدم براش هرکس باشه ناراحت میشه 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
😐😐😐😐 بهش پیام بده عذرخواهی کن بگو شوخی بوده و دیگه تکرار نمیشه این بچه بازیا چیه از خودتون در ...

سلام عزیزممممم 

من یه مدته خودمو تعلیق کردم فکر کنم میخواستی بعد عروسی مامان بشی چیشد؟😍😍

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
من متولد ٨٠ م ب نظرت بچم؟

ن بچه نیستی منم متولد ۸۰ ام ۱۹ سالمه ازدواج کردم خیبیم منطقی برخورد میکنم هرکی نظر خودشو داره هرکی دوس نداره ازدواج نکنه تواسن سن این سن سنه بچها نیست

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

به نظرت راهی جز عذرخواهی هست??🤔

عـــشـــق فــقــط خـــدا❤بـــقــیه رو بــیــخــیـال🤞🤞بعضیاتون وبه خاطر امضاتون لایک میکنم نه کامنتتون😊بچه دبستانیاوخودشیرین هایی ک گزارش میزنید درچه حالید🤔😤😂مامان دوتا پرنسسم😍💑
چ بگم چجوری پیام بدم اس بدم یا زنگ بزنم

عقل نداری راحتیا 

پیر بود انتخاب نمیکردی 

دوم اینکه این چ حرفیه برگشتی گفتی 

سوم انتظار داشتی طرفت بعد از حرف تو چی بگه و بمونه 

باشعور# باشیم

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
نسبت به خودش پیره 🙄🙄🙄ربطی نداره که تو فکر میکنی جوانی

طرز تفکر آدما متفاوته،سن تعیین کننده چیزی نیست.اندوخته درونی آدمه که مهمه.ظاهر بین نباشیم خودمون کمتر اذیت میشیم

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
من متولد ٨٠ م ب نظرت بچم؟

چ جالب همسن منی 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
عقدن چیو بهم بزنه جداشه بخاطر سن که اونم اولش میدونس؟این دلیله طلاق میشه؟

ببینگلم الان قبل ازدواج سر سن دعواشون شده بهتره طلاق بگیرن تا ازدواج نکردن خب این هنوز بچس۱۷سال اخه سنه🥴

حرف بقیه برات مهم نباشه مردم زیاد حرف میزنن😃