تقصیر من بودا هی بش گفتم پیری فلانی اون ۲۸ سالسه من ۱۷ بعد اونم برگشت گف اگ پیرم دیگه پیام نده منن فوش گذاشتم ب خودم ک بش پیام ندم الان چکار کنپ از دیروز بهم پیام نداده. تروخدا ب جا سرزنش و اینا راه حل نشون بدیین
ن بابا من بش گفتنی فدات شم دو ساعت نصیحتم میکنه ک هیچ کس ارزش نداره ت فداش بشی ت علی بلی فلانی یعنی در کل دلش نمیاد بش از این حرفا زدنی اسکش در میاد ولی خودش صب تا شب ب من از این حرفا میزنه دوسم داره خعلی ولی ساکت و ارومه اما من شر و شیطونم خب چکار کنم مدلمه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شوهر منم ۱۲ سال ازم بزرگتره ولی هیچوقت اینجور حرفی نزدم براش هرکس باشه ناراحت میشه
_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟ همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
نسبت به خودش پیره 🙄🙄🙄ربطی نداره که تو فکر میکنی جوانی
طرز تفکر آدما متفاوته،سن تعیین کننده چیزی نیست.اندوخته درونی آدمه که مهمه.ظاهر بین نباشیم خودمون کمتر اذیت میشیم
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟ همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔