رزسیاهb مدیر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 عنوان نامزد عوضی | مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 44 پست بچه ها دوست صمیم یه نامزد داره خیلی عوضیه بهش تا الان فوش داده کتک زده دوستمم هر چقدر میخواد کات کنه نمیشه پسره بهش میگه شلوار پاره بپوش تیپای انچنانی بزن فلان اینا یه زره غیرت نداره باورتون میشه اومده به خواهر رفیقم گفته من یه دوست دختر داشتم خیلی خشکل بود باهاش رابطه جنسی داشتم فلان نگین بهم بزن اینا که ده بارررررر بهم زدن همش یه اتفاقی میوفته اشتی میکنن انگار نمیشه کات کنن پیش مشاورم رفتن فایده نداره🥺😓😪 به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله 1400/01/22 | 12:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سها۱۲۳ عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 813 میگی که نگین بهم بزنن ،،،پس ازدواج کنه دوستت باهاش بعد با سر و دست کیود بره پزشکی قانونی ،مهریه که بزاره اجرا و پای دادگاه بیاذ طلاق ش میده ،،فقط بهش بگو حسابی جلوگیری کنه بچه دار نشه ، مادر خوبم خیلی دوستت دارم
sayedard عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 من توی خواب می یام خفش می کنم شما نگران نباشید😈 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
ashenaa عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 6514 الان چی بگیم چیکار کنه؟ همه راه ها رو بستی کهراه به جز بهم زدن نداره البته کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 دختره هم عوضیه وای نه دختره دختر خیلیییی خوبیه پسره عوضیه خانوادش همش میگن نه درست میشه،اشتی کنین به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
خاتونونم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 3387 وای نه دختره دختر خیلیییی خوبیه پسره عوضیه خانوادش همش میگن نه درست میشه،اشتی کنین خوب اگ آدم درستی بود یکی روش غیرت نداشت چرا باید بمونه؟ ❤️
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 مگه میشه با همچین ادمی اشتی کرد وا خانواده هاشون نمیزارن به هم بزننن پسره هم این مدلیه دعوا میکنه فوش میده بعد مسسس خر التماس که اشتی کنیم گوه خوردم به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 چرا میشه خوبم میشه دختره رو بگو خطشو امحا کنه راحت دوستم کاملااا ازش دلسرد شده پسره دعوا میکنه بعرم میره التماس میکنه اشتی کنیم به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 خوب اگ آدم درستی بود یکی روش غیرت نداشت چرا باید بمونه؟ خودش نمیخواد بمونه خانواده هاسون میگن پسره هم وقتی دعوا میشه هر جی از دهنش در بیاد میگه بعدم التماس که اشتی کنیم به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 خب بنظرت چیکار میش کرد؟!جز کات با ادم مریض راهی ب ذهنم نمیرسع راه بدین برای کات کردن به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 [QUOTE=185031409]کرم از خود درخته.. دختره دوس داره اشتی کنهدوستم دوسش داشت اما از رفتاراش زده شده به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 هییییییییی، دوستت کور بود که نامزدش شد؟؟؟ مگه تو روز اول اینجوری بود اوایل خوب بود به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
ghzl1520 عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 1215 خانواده هاشون نمیزارن به هم بزننن پسره هم این مدلیه دعوا میکنه فوش میده بعد مسسس خر التماس که اشتی ک ... گوه خورده بیشور بهش بگو خر نشو ولش کن اون ادم نبس که بخای تا اخر عمر به پاش بسوزی مرگ ی بار شیونم ی بار اه خجالتم خوب چیزیه
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 این همه ادم بعد بیست سال زندگی طلاق میگیرن این که نامزدیه دقیقا به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله
رزسیاهb مدیر استارتر عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 1280 گوه خورده بیشور بهش بگو خر نشو ولش کن اون ادم نبس که بخای تا اخر عمر به پاش بسوزی مرگ ی بار شیونم ی ... باورت میشه دوستم یه مدت بهش بی محلی کرد رفته ابروشو برده نه اون منو نمبخواد سرده رفته ابروی این دختر بدبخت برده به نام خدا زندگی خیلی خوشمله قشنگه سختش نگیر🙂🤝🏻♥بعله