2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره دیدم پیج هاشو اتفاقا ،حرفای خانواده پسره هم گوش دادم ،تا قبل اونکه فکر میکردم زنش و ... هر چی میگن درسته ،الله اعلم 

الان مث اینکه بهار حکم قتل عمد و گرفته ،خودش که تو پیج ش اینجوری گفته بود

اره منم پبجشو دیدم وشنیدم مادرزنه هم روزحادثه اونجا بوده و خیلی پسررو پر میکردن علیه خانوادش...بهار ...

آره پدرمادره مصطفی می‌گفتن موقعی که مصطفی آتیش گرفته بوده داشتن میبردنش بیمارستان 

مادرزنش حالا تو اون موقعیت رفته کارت و پول های مصطفی رو گرفته و کارتاش رو خالی کرده !!

ببین این زن تا کجا فکر کرده تو اون شرایط !!!که حالا فقط به فکر این بوده که بره کارت های مصطفی رو خالی کنه!!

معلومه که خیلی دخالت گر بوده !!!!!

بعد میگن مادرزنه اندازه مادر دلش میسوزه !!

کدوم مادر تو اون شرایط فکر کارت خالی کردنه!!!فکر پوله!!!

قتل هنوز ثابت نشده ،،،،نگو قاتل!! حتما مادرشه ،،به بچه هاش ایمان داره ،،بچه اش رو میشناسه،،میدون ...

خب باشه به من چه 

من مشتری کافه بودم من که حالم بهم میخوره ازشون هم تو سالگرد خانمه بودم که خیلی داغ دار تر بودننن برخوردشون بهتر بود

هم خانواده کلاته برخوردو دیدم فهمیدم چخبره نه احترامی بود نه چیزی نه گریه میکردن نه ناراحتی داشتن انگار نه انگار انگار سوسک مرده

یه روزی تقاضا پس میدن تقاص بی بابا کردن یه بچه 

شمام همینجوری برو جلو و بزن داداشتو بکش و بگو من نبودم دستم بود

و هزاران نهال از بریده همان جوانه میزند...🍃

عزیزم آره من دقیقا از همون موقع هم مصاحبه هار و شنیدم هم پیج رو دنبال کردم

برداشت من اینه :

این خانم که گویا ازدواج دومش هم بوده و یه دختر از ازدواج قبلیش داره با این آقا پسر پولدار مجرد ازدواج میکنه بعد دائم آقا پسر رو برعلیه خانواده تحریک میکنه و پسر هم گویا ساده بوده و حریف اینا نمیشده این ماد رو دختر

و با تحربک این مادرو دختر که روز حادثه اونجا بودن و هیچ اقدامی برای پیشگیری از این اتفاق انحام ندادن و نگاه کردن 

اون برادرش تو یه اتفاق و خشم ناگهانی که ریشش این خانم و نادرش بودن دسن به این کار زد ه 

اما الان این خانم بعد از این اتفاق هم بیکار ننشسته و بلاگر هم شده اما من به شدددددت متوجه ساختگی بودن اشکای این خانم نیشم و دلم بذای اون بچه و پدرو مادر اون مرحوم میسوزه حتی برای اون برا اون برادر که گرفتار تو طئه شده 

شما مصاحبه های پدرو مادر شون رو ببینین و مصاحبه های این خانم رو هم بببینین 

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹
خب باشه به من چه  من مشتری کافه بودم من که حالم بهم میخوره ازشون هم تو سالگرد خانمه بودم ...

اولا خدا نکنه ،،ایشااله داداش من هزار سال زنده باشه !!

دوما خودتو ناراحت نکن ،،برو یه لیوان آب بخور ،،،،،اگه اینقد ناراحت میشدی و تحت تاثیر قرار میگرفتی خب نمیومدی تو تاپیک ،،،،

سوما قضاوت نکن،که قضاوت خیلی بده ،،تو مگه تو دل خانواده مصطفی هستی که میگی عین خیالشون نبود و انگار یه سوسک مرده ؟؟

ملت ایران ظاهر بین هستن دیگه !!!حتما باید مثل بهار و مادرش پیج میزدن و الکی میزدن تو سر و صورتشون که شما باور کنی اونا ناراحتن!!!!

عزیزم هیچکس اندازه خانواده مصطفی و مادرش الان بد نیستن و حالشون خراب نیست ،،،،،یه بچه شون سوخت ،،یکیش زندان،،نوه شون یتیم شد و دیگه نمیبیننش،،،،،ابروشون جلوی همه رفت ،،،،کارشون و سرمایه شون همه سوخت ،،،،از یه طرف حتی راحت نمیتونن برن سر قبر پسرشون 

عزیزم آره من دقیقا از همون موقع هم مصاحبه هار و شنیدم هم پیج رو دنبال کردم برداشت من اینه : این خا ...

قضاوت مال خداست !!!

ولی دقیقا دقیقا برداشت منم همینه !!!!حرفاتون کاملا درسته !!!!

به نگاه به مادرزنه بندازی تا تهش آدم می‌فهمه که چه خبر بوده و هست !!!!

مصطفی با اینکه وضعش خوب بوده ولی داعم تحریک می‌شده و همش با خانواده پدریش درگیر بوده و همش توقع مالی ازشون داشته ،،،،

حتی موقعی که مصطفی میره مغازه میوه فروشی ((مادر زن و برادرزنش هم اونجا اون سمت خیابون منتظر بودن و از جریان خبر داشتن)

نرفتن جلوشون رو بگیرن که درگیری پیش نیاد !!

اولا خدا نکنه ،،ایشااله داداش من هزار سال زنده باشه !! دوما خودتو ناراحت نکن ،،برو یه لیوان آب ب ...

نمیدونم چرا بعضیا انقدر ظاهربین هست یکی از علائم بلوغ روانی این هست که تفکر کودکانه نداشته باشیم مثلا کودک میگه هر کس گفت عزیزم فدات بشم یعنی اون مهربونه وهرکس اخم کرد به من حتما آدم بدی هست .

خیلی از ما تفکر کودکانه داریم اما متوجهش نیستیم اینکه کسی تودلش ناراحت که هیچ زجر میکشه رو میگیم حتما ناراحت نیست

وکسی که کولی بازی الکی درمیاره رو میگیم خوب حتما ناراحته

عزیزم آره من دقیقا از همون موقع هم مصاحبه هار و شنیدم هم پیج رو دنبال کردم برداشت من اینه : این خا ...

دقیقا ما با دوتا مصاحبه فهمیدیم که ریشش تو خانواده دختره بوده

دختره گفت اونروز من خواب بودم مامانم با ماشین رفته دم در مغازه

دیگه ببین چه مادرزنی بوده

دختره هم اونیکی ازدواجش که طلاق اینیکی هم شور جوونش فوت شد

اخرش بااینهمه دخالتگری دخترشون بیشوهر موند.

💛رازهایی که هر زنی باید بداند♥️راز ۲💚راز ۳💙
دقیقا ما با دوتا مصاحبه فهمیدیم که ریشش تو خانواده دختره بوده دختره گفت اونروز من خواب بودم مامانم ...

آره دختره خودش خواب بوده !

مادرزنه از کارای دامادش خبر داشته   

موقع اتیش سوزی هم فکرش خوب کار میکرده تو اون شرایط !!فقط به فکر پول بوده!!!

،،،،اون موقع هم فکر کارت ها و پول های مصطفی بوده !!(رفته دایی مرحوم مصطفی رو صدا زده )تمام پول و کارت های مصطفی رو ازش گرفته رفته فوری خالیشون کرده!!!

فکرش تا اینجا کار کرده که اگه یع موقع مصطفی فوت کنه ،،کارت هاش  و پولاش رو اینا نبرن

قضاوت مال خداست !!! ولی دقیقا دقیقا برداشت منم همینه !!!!حرفاتون کاملا درسته !!!! به نگاه به ما ...

بله درسته قضاوت کار خدا هست 🌹

من وشماهم داریم برداشتمون رو میگیم چون اون خانم از روز اول  فیلم گرفته و پخش کرده که هرکس میبینه نظر بده 

ومن اتفاقا چی بشه که درمورد کسی تو سایت عمومی پست بزارم اما اینجا گذاشتم چون قصد داشتم خودم تاپیک بزنم و انقدر حالم بد شده بود برای مظلومیت پدرو مادر مرحوم و رفتارهای نمایشی این خانم که تحمل نداشتم وقتی کامنتا رو توپیج اینن خانم میخو.ندم که چقدر باهاش همدردی میکردن و نفرین پدرو مادر مرحوم میکردن 

کسی که شوهرش فوت میکنه اگر واقعا ناراحت باشه تو خفا اشک میریزه و حوصله مدیریت پیج و تبلیغات و تمدیدژل لبو رنگ مو نداره این که دیگه خیلی سادس برای پی بردن به مکار بودن این خانم 

لطفا# ساده لوح نباشیم🌹