خانما من صبح تو خواب بیداری دستم رفت رو ی عکسی که از نی نی سایت دانلود کردم رفته وضعیتم
متن این عکس این بوده خاهش میکنم بگید چ غلطی کنم این تاپیک رو برام از هر کاربری ک میشناسید تگ کنید بیاد شات بگیرم بزارم وضعیتم الان مردم چی راجبم فکر میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو بابا شاته اگر بچه داری بگو بچم دست زده انداخته وظعیت اگر نداری بگو خودم گرفتم نشون شوهرم بدم دستم خورده.
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
بچه ها وضعیتو پاک کردم و نوشتم اینم از چالش جرعت حقیقت ولی خاهر شوهرام دارن واتساب جی بی و منم همسر دوم شوهرمم نکنه اونا فک کنن من زیر پای شوهرم نشستم طلاق گرفته وای خدا😭😭😭😭😭
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)