2777
2789

با یکی از دوستات هماهنگ کن اسمشو بنویس بگو خدا لعنتت نکنه اینم اخه چالش شد 

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو بابا شاته اگر بچه داری بگو بچم دست زده انداخته وظعیت اگر نداری بگو خودم گرفتم نشون شوهرم بدم دستم خورده. 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

توی خاب چطوری وضعیت استوی گذاشتی🤐🤐🤐

والا توبیداریش کارداره چ برسه ب خاب🙁

تابری توی گالری تا انتخاب بشه تاگذاشته بشه🤐

سرکاری ...

ساقیتو_عوض_کن_نگرانتم#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه ها وضعیتو پاک کردم و نوشتم اینم از چالش جرعت حقیقت ولی خاهر شوهرام دارن واتساب جی بی و منم همسر دوم شوهرمم نکنه اونا فک کنن من زیر پای شوهرم نشستم طلاق گرفته وای خدا😭😭😭😭😭

اسیییی بگووو بازی جرئت حقیقت بوددد متاسفانه باختممم و گفتن باید اینو بذاری استوریت

سلام عشقم....

🙁وضعیت چطوری گذاشته وقتی خاب بود🤐🤲مگ میشه خودت ی استوری بزار تو واتس ببین چجوری تابری گالری بزنی روش🙁چ بدونم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
توی خاب چطوری وضعیت استوی گذاشتی🤐🤐🤐 والا توبیداریش کارداره چ برسه ب خاب🙁 تابری توی گالری تا ان ...

چرا بخام دروغ بگم خدا بزنه ب کمرم اگه دروغ بگم خدا بزنه ب کمر تو اگه قضاوتم بکنی میخای شات پیام دوستمو بزارم ک پیام داده تعجب کرده

بچه ها وضعیتو پاک کردم و نوشتم اینم از چالش جرعت حقیقت ولی خاهر شوهرام دارن واتساب جی بی و منم همسر ...

اوه اوه عجب ب زندگیت هم میخوره

ان شالله هیچی نمیشه فقط پاک کن ب روت هم نیار

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
چرا بخام دروغ بگم خدا بزنه ب کمرم اگه دروغ بگم خدا بزنه ب کمر تو اگه قضاوتم بکنی میخای شات پیام دوست ...

درست حرف بزن خدا ب کمرخودت بزنه چقد بی فرهنگی....حقت والا....بی ادب

ریپلای_نزنین#  

میخام برم از تاپیکش شات بگیرم بزارم وضعیتم دوستام قانع بشن

ببین تا فردا همه اددلیستت ک اینو دیدن یادشون رفته دیگه بدتر نکن ولش. همون قضیه چالش جرات حقیقت خوبه بذار و تمام

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد