2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیادبهش فکرنکن گذشت دیگه ب جلونگاکن روزهای خوبی درانتظارته قوی باش دخترپیش میادواسه آدم دیگه چکارکنه ی تجربه میشه بخنداشکاتوپاک کن خداروشکرکن ک توموفقی الحمدالله وباعث افتخارخونوادت وماخوزستانیهاهستی بهت افتخارمی کنیم ✌❤⚘🌷

عزیزم بهش بگوباراولم بودوجدیدم واینا چیزی نمیگه ازاین ب بعدک سعی خودتوبکنی زرنگیتونشون بدی خیط میشن ...

من میگم اگه من حریم اون بچه رو زیر پا گذاشتم ندونسته بعدش پاکش کردم اونا چرا تو ۱دقیقه که عکس بود همه سیوش کردن که گفتم من پاکش کردنم چند نفر گفتن ما اسکرین گرفتیم.اونا که کارشون بدتره

زیادبهش فکرنکن گذشت دیگه ب جلونگاکن روزهای خوبی درانتظارته قوی باش دخترپیش میادواسه آدم دیگه چکارکنه ...

مرسی اجی😩😩برام دعا کن.من زیادم تازه کار نیستم ۲سال زایشگاه کار کردم ولی بیشتر بخاطر اینکه سونوگرافی گفته بود نوزاد دختره و من زایمانشو که گرفتم پسر بود این عکسو گذاشتم توگروه

مرسی اجی😩😩برام دعا کن.من زیادم تازه کار نیستم ۲سال زایشگاه کار کردم ولی بیشتر بخاطر اینکه سونوگراف ...

ای جون آجی اینقدبرات خوشحالم ک نگو حتمابرات دعامیکنم موفق بشی همیشه همیشه همیشه 

ای جون آجی اینقدبرات خوشحالم ک نگو حتمابرات دعامیکنم موفق بشی همیشه همیشه همیشه 

مرسی عزیزم🙏🙏🙏خدا خیرت بده باحرفات اروم شدم.ان شاالله  به هر حاجتی و ارزویی تو دلت داری برسی🙏🙏🙏

من بودم اهمیت نمی‌دادم بذار هر چی میخوان بگن. خودت هم بعد یه ماه فراموش میکنی. اصلا قضیه مهمی نیست. انسان اگه بخواد به خاطر این موضوعات خودش رو اذیت کنه پیر میشه. همیشه بدم میاد از کسانی که دیگران رو مسخره میکنن. اونا بیشتر باید به طرز رفتار خودشون بخندند تا کار دیگران

عزیزم خواهر من خیلی مامایی دوست دارد 

لیسانس دارد ولی میخواد دوباره شرکت کند مامایی 

میشود راهنمایی کنی 

خوبه ؟؟؟ 

اینحا یکی گفته ماماها باید پرستار بشن و .....حالا دو بشک شده. 

حقوقشون چطوری 

کی میتواتد مطب بزند ؟؟؟؟