2777
2789

سلام دوستان عزیزم وقت همگی به خیر

همونطوری که از قبل اعلام کردیم کاربری های بسته شده به هر علتی ( چه رعایت نکردن مقرارت چه خواست خود کاربر) فقط و فقط و فقط از طریق تماس با ما و یا تلگرام سایت به شماره 09191027600 باز میشن

ازتون خواهش میکنیم پیام ندید که کاربری دوستم رو برگردونید چون چنین چیزی ممکن نیست ، خیلی از کاربری هایی که باز کردیم از ما شکایت کردن که چرا بدون اجازه ما کاربریمون رو برگردونید

پیام های تلگرام و تماس با ما هم تقریبا هر روز چک میشن اما چون پیام ها زیادن به نوبت پاسخ میدیم اگر فقط یک بار پیام بدید حتما سریع تر رسیدگی میشه

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من تلگرام ندارم میشه لطف کنید منو برگردونید یه کاربری دیگه داشتم اول کار بود نمیدونستم یه سری چیزا ممنوعه

یه دختریم که علاقه به رنگ صورتی موی بلند کفش پاشنه بلند لباس دخترونه نداره دلش میخواد بر عکس همه ی اینا بگرده ولی خب چیکار کنه بقیه مجبورش میکنن اینجوری نباشه  من یه دختری هستم که علایقش به فنا رفته من یک ادمیم که مجبوره علاقه هاشو زیر پاش بزاره و از تو داغون بشه متاسفم
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 36 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز