2777
2789
عنوان

راجب زفاف ... 😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 37 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تنهاا راهش اینه ک شل کنی خودتو اصلا درد نداره.من اونقد سفت میکردم خودمو ک جیغ میزدم اصلا نمیزاشتم رابطه داشته باشیم ...بعد ک خواهرم گف چیزی نیس بابا شل فقط باید بکنی خودتو ...همونجا دیدم چقد خنگی میکردم

وااای منم حس دیوار و دارم دقیقا  خیلی دردناکه  شوهرت عصبی نشده ؟

اونم خب اذیت میشه یهو دردش میاد 

ولی نه عصبی چرا

ما رابطمون سرجاشه

و هردو از نامزدی همیشه به اوج میرسیدیم

و کلیی خوش میگذره

فقط این قضیه رو برا بچه ذهنمو درگیر کرده و تو ذهنمه که یه جوری بالاخره حلش کنیم

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!
من شاید یه بند انگشت حتی کمتر ؛ انگار چاقو وارد بدنم میشه  از بی حسی و اینا استفاده کردی تاحال ...

مشكلت برطرف شد؟ من هم هنگام ازدواج همین مشکل رو داشتم. بعد یه ماه تلاش به خاطر حرف بقیه اجازه دادم که با یه درد وحشتناک از حال رفتم.بعد از اون دو ماه طول کشید که این درد از بین داغ فکر کنین دوماه هر بار این دردو کشیدم.الان که اینترنت رو سرچ می کنم میفهمم مشکل من و شما واژینیسم هست. یه جور ترس ناخوداگاه باعث قفل شدن می شه.دکترایی که من اون موقع رفتم مشکل منو تشخیص ندادن و اکثرا فکر می کردن سوسول باز یه.

شما بهتره تو این سایتا یه سرچ کنی و گام به گام جلو بری

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت

سلام من بعد محرم قراره عقد کنیم بریم سر زندگیمون 

وای هیچی از شب زفاف نمیدونم اصلا نمیدونم زن باید چیکار کنه شب اول  از مامانم روم نمیشه بپرسم خواهرم ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید استرسم کم بشه