2777
2789
عنوان

اگه میخواید ازدواج کنید بیاید تو

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 87 پست

تلگرام ندارم چرا حتما باید عضو بشیم؟

همینجا گروه تشکیل بده تو تاپیک میایم اعلام میکنیم

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤❤❤               گر سوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو❤❤❤

میشه از طرف من اسم منو خواهرمم اضافه کنین بعد خودمم بجا خواهرم میخونم

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای دی اینجا نیست...کپیش کنید بعد تو ت.ل گ رام یه جا پیست کنید....یا این که خصوصی اینجا به من پیام بد ...

همینکارو کردم اصلا آیدی رو نیاورد

روز خلقت در دل ما شوق دیدار تو بوداز همان آغاز ما را کم تحمل ساختند🫂 
میشه از طرف من اسم منو خواهرمم اضافه کنین

اگه داخل گروه بیاید هم از ختم های دیگه باخبر میشید هم من هر شب بهتون یاد اوری میکنم خوندن ختم رو

ولی اگه نمیتونید مسئله ای نداره

تلگرام ندارم چرا حتما باید عضو بشیم؟ همینجا گروه تشکیل بده تو تاپیک میایم اعلام میکنیم

چون من هر شب بهتون یاداوری کنم بخونید و این که ختم های دیگه رو باخبر بشید

عیب نداره اسم بدید ادتون کنم

اگه داخل گروه بیاید هم از ختم های دیگه باخبر میشید هم من هر شب بهتون یاد اوری میکنم خوندن ختم رو ول ...

نه یادم نمیره ختم زیاد بر میدارم همیشه بعد نماز میخونم...فقط خیالم راحت بشه که اسم مام جز ختم بیاد و اینکه از کی شروع میشه

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
نه یادم نمیره ختم زیاد بر میدارم همیشه بعد نماز میخونم...فقط خیالم راحت بشه که اسم مام جز ختم بیاد و ...

خوب مشکلی نیست اسمتونو بگید بنویسم

فردا شب

خوب مشکلی نیست اسمتونو بگید بنویسم فردا شب

خودم فاطمه خواهرمم سمیه... پس من فردا شب انشالله شروع میکنم

تو واتساپ گروه بزن 

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
الان همه دخترا گوشی میخان  یخچال ساید  تی وی 50 اینچ  مبل میخان  ما هم نمی ت ...

هیچ وقت توی هیچ زمینه ای جمع نبندید

اینجوری باشه درباره آقایون هم خیلی چیزا میشه گفت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉