2777
2789

ب نیت بچه دار شدنم ممنونم

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

ممنون میشم برای بارداری من و خونه خریدن خانوادم دعا کنی 💚🙏💚🙏

براتون ایةالکرسی میخونم 

زهره

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خواهش میکنم واس من اینکه عشقم منصرف بشه از تصمیمی ک بهم گفته و اون حرفایی ک زد از ته دلش نباشن🥺

لیلا

بعضیا مث بستنی عروسکی ان                                                   فقط ظاهرشون خوبع😐😒

به نیت زندگیم سامون بگیره

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
ممنون میشم برای بارداری من و خونه خریدن خانوادم دعا کنی 💚🙏💚🙏 براتون ایةالکرسی میخونم  زهر ...

خودنم واسه ت حاجت رو بشی گلم

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏
خواهش میکنم واس من اینکه عشقم منصرف بشه از تصمیمی ک بهم گفته و اون حرفایی ک زد از ته دلش نباشن🥺 لی ...

عزیزم برات خوندم حاجتت براورده بشه الهی

من در احاطـــــــه ی نور خدا هستم🙏
خوندم برات گلم

منم برات کوثر و صلوات میخونم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵