2777
2789
عنوان

سی تی اسکن

911 بازدید | 23 پست

satinjoooon#  

بچه ها دکتر برام نوشت برای ریه ..بدون ترزیق عوارض داره به نظر شماخیلی میترسم؟ ۲ماهه درد دنده راست وکمرولگن دارم باخلط وتک وتوک سرفه ..به نظر شما چی میتونه باشه ؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش با ازمایش و سیتی مشخص میشه دیگه

مرسی عزیزم .اخه ازعوارضش میترسم .دکترچشممو دید گفت باید سی تی ریه بدی میترسم چیز بدی باشه ؟_ اخه سینه راستم درد میکنه نکنه اشعه سی تی بدترش کنه؟ .اخه بدون ترزیقه ..

مرسی عزیزم .اخه ازعوارضش میترسم .دکترچشممو دید گفت باید سی تی ریه بدی میترسم چیز بدی باشه ؟_ اخه سین ...

نه عوارضش اون قدر نیست . اونایی ک همش ام ار ای میدن چی پس؟

تو یه بار میخوای بری بدی دیگه الکی نترس

وقتی سرفه میکنی دردش بیشتر میشه؟ تنگی نفسم داری؟

کم وبیش بدتر میشه بیشتر ازدنده راست وسمت شکمم میاد .بعد سرفه ام میگیره .خلطم داره بینی شبیه گرفتگیه ..ازپله بالا میرم نفسم انگار میگیره .ماسکم میزنم بدترمیشه .نمیدونم چمه ؟ دنده وشکمم وپشتم داغ میشه کتفمم سمت راستش درد میگیره باسینه وقفسخ سینه با کمر ولگنم

نه عوارضش اون قدر نیست . اونایی ک همش ام ار ای میدن چی پس؟ تو یه بار میخوای بری بدی دیگه الکی نترس

مرسی عزیزم اخه ازجوابش میترسم ۱سال ونیمه پیش تفریحی قلیون وسیگارمیکشیدم ۱سال گذاشتم کنار..میترسم چیزبدی بگه اخه یه دردایی دارم که دکتر اول سی تی ریه نوشت ولی درمورد قلیون نگفتم بهش چشمامو دید گفت برم ازمایش سی تی بدم..یعنی چمه عزیزم؟؟

پزشک هم باید تشخیص بده دیگه یهجوری که مشکلت از کجاست . بخاطر همین این سی تی و اینا رو نوشته . انشالله ک مشکل خاصی نباشه . تازه الان دیگه نود درصد بیماریا درمان دارن نگرانی نداره ک . الکی بد ب دلت راه نده. کی باید بری برا سی تی؟ مراقب باش کرونا نگیری این وسط