2777
2789
عنوان

زشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 36 پست
😍مث من 😝😂😂

من نگفتم ترسیدم بگن پززیرپوستی😃

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
بخودم میرسم و طبیعی دوسدارم باشم ولی اعتماذ بنفس لعنتی رو تدارم جذیدا خودمو مقایسه میکنم باهمه این ب ...

خب مقایسه نکن کی گفته ادم باید از همه بهتر باشه ؟

عزیزم دست بالای دست بسیاره 

تو باید خودتو با دیروز خودت مقایسه کنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سرتاپام اذیتم میکنه

چرااا عزیزم؟؟شما زشت نیستین حتما.دیدگاهتون به خودتون درست نیست.در ضمن هرجور که خودتونو میبینین بقیه همون شکل نمیبینن که!

تو آنقدر بزرگی که میتونی دنیای یک نفر باشی...

الان داری به من میگی دیگ 

😳😳😜

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ببین تو زندگی وقتی کسی قلبا عاشقت بشه اصلا اهمیت نمیده چجوری هستی و اینکه چه خصوصیاتی تو ظاهرت داری

البته داشتن چهره زیبا خب به حسنه ولی کسی ک فقط عاشق زیبایی ظاهری آدم بشه بعد یه مدت براش عادی میشه و اون جذابیت سابق رو براش نداره اینجوری چشمش میره دنبال زیبایی های تازه همچین دوست داشتنی ک فقط از جنبه زیبایی طرف ایجاد بشه دو زار نمیارزه عشق باید قلبی باشه ک دوامش خیلی بیشتره

مطمعن باش کسی ک واقعا دوست داشته باشه هر جوری هم ک باشی به چشمش بهترین دختر دنیا جلوه میکنی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز