2777
2789
جواب بله رودادان  انگشتروشال خریدین باگل  نمیدونم دیگه چی بخریم

این اسمش بله برونه عزیزم

ب رسم شهرتون توجه کن اهل کجایی 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

جلسه اوله؟کجا قرار گذاشتین؟ اگر توی کافه یا هتل قرار دارین هیچی نباید ببرید فقط پول کافه را باید دا ...

نه جلسه اول نیست

راستش چون خودشون دوست بودن فقط یه جلسه واسه آشنایی خونواده هارفتیم امروزهم بله روگفتن پنجشنبه قراره انگشترببریم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها شما جلسه اول گل هم می‌برید؟ 

ما ک خواستگاریمون  تا رسمی نشه اجازه ورود نمیدیم ولی بله هم گل میارن هم گل میبریم واسه پسرامون

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

این اسمش بله برونه عزیزم ب رسم شهرتون توجه کن اهل کجایی 

ارومیه

واسه خودم گل وشیرینی وانگشتروشال وآیینه شمعدان خریده بودن 

اماالان انگارلباس وکفش هم میخرن امادقیق نمیدونم

ارومیه واسه خودم گل وشیرینی وانگشتروشال وآیینه شمعدان خریده بودن  اماالان انگارلباس وکفش هم م ...

رسم قند هم فکنم ترکا دارن

ما ک خواستگاریمون  تا رسمی نشه اجازه ورود نمیدیم ولی بله هم گل میارن هم گل میبریم واسه پسرامون

ممنون عزیزم از پاسخگوییت

میشه برای اینکه زودتر ی ازدواج موفق داشته باشم برام صلوات بفرستید.  ممنون
ممنون عزیزم از پاسخگوییت

خواهش میکنم عزیزم

واسه من به جزگلی که شوهرم خریده بودخواهرشوهرم هم یه گل خریده بودمنم میخوام بخرم اماعمه ام میگه یه گل ...

اگه واسه گفتن حرفای نهایی میرین بخرین

میتونی روسریو انگشتر و چادر هم ببری