2777
2789

صورتم خیلی خوشگله بدون اغراق ولی از بس ب خودم نگا میکنم تکراری شدم از نظر خودم نمیدونم چیکار کنم 😑😕

بیا چهار کلمه حرف حساب بزنیم🙂💛من،عجیب!دوست:)دارم.‌‌.‌🤒💛

اسید بریز رو صورتت برا تنوع

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ايينه هارو بپوشون

آيينه ممنوع😐

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

🤐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

عه خوشگلی ام پس دردسرا خودشو داره خدایا شکرت مارو تو این دردسرا ننداختی 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
چرا اخه ، من زشتم باز فرق دارم ، من دماغم پل داره خیلی از خودم بدم اومده ، احساس میکنم لیاقت ندارم😞

چ ربطی داره با این همه اپشن زیبایی زشت نداریم ک دماغتو عمل کن

به خودتون برسید مثلا مژه هاتونو فر کنید یا موهاتونو حالت بدید اون موقع بهتره ،مگه چند سالتونه؟

تازه رفتم۲۱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز