2777
2789
عنوان

دغدغه .....دخترا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست

دغدغم کنکورمه و اهداف فرعیم و هدف اصلیم که خودشناسی و خداشناسیه

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

نمره امتحانم 😐😐😐

جوشای صورتم همین

تو مرا آزردی!...که خودم کوچ کنم از شهرت!تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت!تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " تمامِ دلتنگى هايم را برايش نوشته ام؛خط به خط...روز به روز...ساعت به ساعت...اما ميترسم!ميترسم از اينكه بخواند و با پوزخندى از كنارش رد شود!ميترسم از اينكه بخواند و با يك "مرسى" گفتن،تمامِ تصوراتم را خراب كند!ميترسم از اينكه يك نفر قبل از من،تمامِ اينها را برايش گفته باشد!شجاعتم تا همين حد بود؛"برايش نوشتن"من جراتِ ارسالش را ندارم! یه صلوات برای آرامش دلم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ دارن

من خودم دخترم و تنها دغدغه زندگیم اینه که درس بخونم و مستقل شم 

حتی به ازدواج فکرم نمیکنم و خانوادم هم طرز فکرم رو تشویق میکنن

هدفمم اینه مستقل شدم و 30  رو رد کردم یه کودک رو از پرورشگاه به فرزندی بگیرم 

بینی به پایین غلاف...فکر کن ...ببین ... بشنو...

خوشم میاد هیچکدوم ازدواجو نزدید که ثابت کنید که بخودتون دروغ می گید بیخیال موفق باشید

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
من خودم دخترم و تنها دغدغه زندگیم اینه که درس بخونم و مستقل شم  حتی به ازدواج فکرم نمیکنم و خا ...

خب شماها فازتون فرق داره منظورم بیشتر دهه هفتادی هشتادی بود اکی بعضیا میتونن بعضیا نمیتونن ازدواج ومسایلش رو نمیشه انکار کرد چه دور چه زود موفق باشید

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
قشنگ معلومه از این پسر بچه دبیرستانی ها هستی ....  #رواعصاب

تو هم قشنگ معلومه ازین دختر بچه ازدواجیا هستی زیر# اعصاب،خخ اره اوففف سگ تو روح پسرا

خب شماها فازتون فرق داره منظورم بیشتر دهه هفتادی هشتادی بود اکی بعضیا میتونن بعضیا نمیتونن ازدواج وم ...

دهه هشتادی هستم دوست جان

بینی به پایین غلاف...فکر کن ...ببین ... بشنو...
دهه هشتادی هستم دوست جان

اها فکر کردم ۳۰ رو رد کردی یعنی اکی فرقی نمیکنه جو کنکوره چن سال دیگه خود بخود درگیر میشی موفق باشی