2777
2789
عنوان

عادت ماهانه ب شدت درد ناک 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 34 پست
ی دفعه زدم تاثیر نداش اثر نکرد🤦🏻‍♀️

شیاف 100 بود یا50?

همراشم باید گرمیجات بخوری

حوله گرم کنی بذاری

💞ـــــــــــبعدازالله توتمومِ دارایے منی ـــــــــــــــــــــــــــ حسین (ع)❤ماهاشیـش هیـــــــچ جلوییم چون لپامون چال داره😌✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عذاب میکشم نزدیک پریودیم میشه خیلی بده فقط دلم درد میگیره

مث زنای حامله هر بویی حالمو بهم میزنه بوی همه چیو میفهمم

همه میگن بار درد زایمانت شروع شد 

بعضی وقتا چهار تا شیاف استفاده میکنم کاملا بی تاثیره

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من قبل زایمان اینجوری بودم ژلوفن میخوردم بازم از درد میخواستم زمینو گاز بزنم ولی بعد زایمان طبیعی دیگ خوب شدم خیلی کم درد دارم ک حتی مسکنم نمیخورم

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍
نه ندارم

عزیزمن مثل شماهستم ولی انشاالله که شمامشکل منونداشته باشی من اقدام کردم برابارداری نشدرفتم عکس رنگی گرفتم گفت لوله هات بسته هستن بخاطراونم هست که دردزیادی داری

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
فکرکنم ۵۰ بود 

پس براهمون اثرنکرد

من همیشه تاحدمرگ میرفتم فقط شیاف 100 دیکلوفناک ارومم میکرد

عالیه

💞ـــــــــــبعدازالله توتمومِ دارایے منی ـــــــــــــــــــــــــــ حسین (ع)❤ماهاشیـش هیـــــــچ جلوییم چون لپامون چال داره😌✋
پس براهمون اثرنکرد من همیشه تاحدمرگ میرفتم فقط شیاف 100 دیکلوفناک ارومم میکرد عالیه

منم استفاده کردم زود خوب میکنه ولی خب خیلی مضره کلا قرص و شیاف من شیاف استفاده میکردم گوارشم بهم میریخت

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
ای وای ایشالا خدا کمک کنه درست بشه

مرسی عزیز اتفاقامنم ازدیشب تاالان دارم دردمیکشم نه میتونم چیزی بخورم 😓😓😓فقط دردکه بایدتحملش کنم

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
2790
2778
2791
2779
2792