2777
2789
عنوان

در چه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه کاری😁

لوله کشی صنعتی چاه عمیق

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              
چند روز تو هفته پیشته؟

بستگی داره

بعضی وقتا بعد ۱۰ روز هنو میبینیم بعضی وقتا ۴ ردز پشت سر هم

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
منم همینم  نخود خیسوندم صبح فلافل درست کنم برای شب حالا شوهرم میره دندونپزشکی  موندم چی در ...

شما خوبه از صبح یه ایده داشتی

من هچیییی هچچچ😂😂

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

بستگی داره بعضی وقتا بعد ۱۰ روز هنو میبینیم بعضی وقتا ۴ ردز پشت سر هم

آهان، ما عیدو کلا پیش هم بودیم دیگه بعد از عید کلا خونه‌ی ماست بعضی وقتا میره خونه‌ی خودش😁

روزای کاریش هم شده ۲ روز تو هفته😶

خداقوت😮

یاحق🙏🌺🌺🌺🙋‍♂️

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️