2777
2789
عنوان

خوردن دانه اسپند لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 3201 بازدید | 68 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسفند سمی هست 

طبیعتی بسیار گرم و خشک داره 

بصورت درمانی میشه کوتاه مدت مصرف کرد

من شبی یه قاشق اب می کشیدم می خوردم 

تا چهل روز 

لاغری ندیدم ولی رطوبتمو خیلی گرفت

انکار مفاصلم خیلی روغنکاری شده بود😂

کمردررم خوب شد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
واقعااااا؟

اره بخدا

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعااااا؟

....و اینکه یبوست شدید میاره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
واقعااااا؟

نباید بجویی.

منم ریشب تاپیک زدم کسی جواب نداد.

خدایاشکرت که دارمت و همیشه هستی .                    از خواننده تقاضا میشود یک صلوات قشنگ برای سلامتی و ظهور آقا بفرستن                                                    اللهم صلی علی محمد و آل محمد                  این روزها من خدای سکوت شده ام خفقان گرفته ام ! تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود
یعنی تاثیرنداره؟

شما نمی تونی بلندمدت بخوری 

فقط 40 روز می توتی بخوری 

تاثیر چندانی نداره 

فقط اگه رطوبت بدنت زیاد باشه 

حال خوبی حس می کنی بعدش رطوبت بدنت کم میشه یه کوچولو 

در کنار روش های دیگه لاغری خوبه

به تنهایی کاری ازش برنمیاد 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من چندماهه دارم اينو ميگم اصلا به شما چه ربطي داره

وا 😐 

مگ چیزی گفتم:/

هرچی میخوای بگو😐😑😐

اندکی_جنبه_لطفا#  

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)