2777
2789
عنوان

مادرشوهر😒

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 52 پست

مامان منم ب خواهرم میگه حق بچه دار شدن دیگه 

نداری

حالا باید خواهرم پشت سر مادرم کلی حرف بزنه.

خواهر محترم ما همه مون ی خانواده هستیم و عین زنجیر ب هم گره خوردیم

احساس میکنم خیلی ب حرفهای مادرشوهرت جبهه میگیری

زندگی پسرش هست

اگر پسر ایشون نبود

شمام عروس این خانواده نبودین.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

براش هم بازی بیار من تک فرزندم میدونی الان چقدر اذیت میشم درست قبل ازدواج دنیا برامن بود راضی بودم ا ...

والا من دوتا خواهر دارم بازم مث تک فرزندام.هیچ فرقی نداریم.ادم باید از،نوع خوبشو داشته باشه چه خواهر،چه  رفیق 

من زایمانم مادرم دست تنها بود

عروسبم تنها بودم

همه جاا    الان یه ارایشگاه نمیتونم برم.هیچ همزبونی ندارم.عمرا بچه دومو بیارم این همه سختی بکشم و رنج واس،تناا نبودن بچم ولی،اخرسم معلوم نیس تنها باشه یا نباشه...اصلا دیگه دوست ندارم بچه

والا من دوتا خواهر دارم بازم مث تک فرزندام.هیچ فرقی نداریم.ادم باید از،نوع خوبشو داشته باشه چه خواهر ...

چرا اینجوری سرد هستین؟

ازاول مادرتون باید کاری میکرد بهم وابسته ودلبسته وپشت هم باشین

مامان منم ب خواهرم میگه حق بچه دار شدن دیگه  نداری حالا باید خواهرم پشت سر مادرم کلی حرف بزنه ...

اخه میدونی چیه؟!درسته پسرشه ولی خب درست نیست بگه تو نیار نوبت جاریته مگه خاله بازیه؟!خب شاید من بخوام بیارم این‌دلیل نمیشه پسرشم توان مالیشو داره اخه بعدشم من از یکسالگی بچم جلوگیری هم‌نداریم ولی خدا نمیخاد و باردار نمیشم 

باید همون لحظه میگفتی فعلن قصدشو ندارم وگرنه زندگی اون به من چه بخاطر اون بچه نیارم هر کس بچه خو ...

وای مگه گذاشت این بشر!!!خودش گفت و گفت یه دهم ثانیه زبون به دهن نگرفت که!بعدشم سریع بحثو عوض کرد😐

باید همون جا میگفتی خودم نمیخام چون شرایطش ندارم  زندگی جاریم به من مربوط نیس

نذاشت که زبون به دهن نگرفت من زبون واموندمو بچرخونم سریعج بحثو عوض کرد  ولی خب من قصدشو دارم ولی باردار نمیشم حالا اینطوری گفتم نگن نازایی داره