2777
2789
عنوان

🙄بیاید با هشتگ حرف بزنید 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 64 پست
@اه     @حوصله     @ام     @سر     @رفت   ...

@چاره  

@چیه  

@هان‍ 

؟

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@من     @خستمممممممم     😤

بگیر# _بخواب

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

تف.به.این.زندگی#  

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
#هعی

هعی#  

دلم_تنگیدع# برای# عشخم#  

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

تاج_سره_شوهر#  

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
 تاج_سره_شوهر#  

گل_سر_سبده_شوهر#