2777
2789
عنوان

🙄بیاید با هشتگ حرف بزنید 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 64 پست
فاطی خانم نی نی یار ۵ تایم کاریش کِی هستش؟😁

چطور#  

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
فاطی خانم نی نی یار ۵ تایم کاریش کِی هستش؟😁

فک کنم از ۵ به بعد باشه یا ۴😁

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری میتونم کسیو مثلا تگ کنم؟

ادساین (@) بزار نام کاربری رو تایپ کن 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
@باش    

@ممنونممم  

چطور#  

باهاش کار داشتم 😐😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
ادساین (@) بزار نام کاربری رو تایپ کن 

اول بزارم یا اخر؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
فک کنم از ۵ به بعد باشه یا ۴😁

ممنون😁💛

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

اومدم هشتگ منم بزنم من رو که تایپ کردم با این مواجه شدم 😐😑😐

#من امروز 19پریودمه کمرم درد میکنه زیر شکمم فک میکن‍  

ممنون😁💛

🤭خواهش# ‍  

❤میکنم#   

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃