2777
2789
عنوان

🙄بیاید با هشتگ حرف بزنید 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 64 پست
فاطی خانم نی نی یار ۵ تایم کاریش کِی هستش؟😁

چطور#  

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
بیشتر ببینید
فاطی خانم نی نی یار ۵ تایم کاریش کِی هستش؟😁

فک کنم از ۵ به بعد باشه یا ۴😁

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میتونم کسیو مثلا تگ کنم؟

ادساین (@) بزار نام کاربری رو تایپ کن 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔
بیشتر ببینید
@باش    

@ممنونممم  

بیشتر ببینید
چطور#  

باهاش کار داشتم 😐😁

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   
ادساین (@) بزار نام کاربری رو تایپ کن 

اول بزارم یا اخر؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
فک کنم از ۵ به بعد باشه یا ۴😁

ممنون😁💛

از حالا تا همیشه من دلم سمت توئه                                واسه مهربونیات دلم طرفدار توئه                                       به خودت قسم که عشقی                                   

اومدم هشتگ منم بزنم من رو که تایپ کردم با این مواجه شدم 😐😑😐

#من امروز 19پریودمه کمرم درد میکنه زیر شکمم فک میکن‍  

بیشتر ببینید
ممنون😁💛

🤭خواهش# ‍  

❤میکنم#   

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بیشتر ببینید