2777
2789
تو تاپیکای قبلیم توصیح دادم جریانشو توروخداااا بخونین بهم یکم بگید چ کنم ۱۵ سالمه و دارم میمیرم

چجور تجاوزی بوده 

چطوری خوندادت هیچی نمیگن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
کرک و پرم ریخته کامل

پشم_هایت_را_نگه_دار#   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو تاپیکای قبلیم توصیح دادم جریانشو توروخداااا بخونین بهم یکم بگید چ کنم ۱۵ سالمه و دارم میمیرم

۱۵ سالته 😥

خب وقتی ب مامانت اینا گفتی داییت بهت تجاوز کرده ب داییت هیچی نگفتن؟

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
منم رفتم دسشویی دست و صورتمو شستم بعد وقتی رفتم سرسفره رفته بود تو اتاقش بدون اینک غذا بخوره  ...

اخیییییییییی

شرم و حیا کرده رفته تو اتاق😑

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
منم رفتم دسشویی دست و صورتمو شستم بعد وقتی رفتم سرسفره رفته بود تو اتاقش بدون اینک غذا بخوره  ...

کی این اتفاق افتاده برات،چطورخانوادت میدونن ولی هیچ کاری نکردن؟یعنی واکنشی نداشتن مگه میشه

بعد داییت بعد از تجاوز ب تو داره راس راس راه میره هیچکیم کاریش نداره؟؟عجب بابا عجب

ب قراااان قسم اره

اما هیچکس نمدونه فقط خواهرم و مادرم تازه جدیدا شنیدم مامانجونمم میدونه

عزیزم چون اینجا تبادل نظر هست من هم نظر شخصیم رو میگم با اجازتون😊 اگر بر فرض مثال این ماجرا حقیقت ...

طفلک دردودل می‌کنه دیگه.. کسی پشتش نیس، مادرشم اجازه نمیده برن مشاور

کرک و پرم ریخته کامل

سلام مامان اینده 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
نمیتونم#   میریزه_همش_دست_من_نی#  

خب پس پشم_هایت_را_رها_کن#  

ولی سرکاریع   

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام عزیز دلم😻خوبی

شکر منم خوبم به فکر ای یو ای هستم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید