2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 28 پست
اخیییی خیلی رمانشم جاذاب بود

😂😂من ندیده روی آرتان کراش داشتم

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیسو  ایلدا  هیلدا

گیسو😻

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
میخوام قرآنی باشه 😁

عایا درسا و ملیسا قرآنی هستن؟😐

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
ملیسا و درسا قرآنی ان؟؟؟؟ من نرگسم دوس میدارم..چون گل نرگس خیلی دوست دارم

آره 😁تازه این اسم ها هم قرآنی 

هدی. هدیه.نورا.ملیسا.سلاله .سدنا.رانیا.درسا.دینا.حوریا.حوراسا.ثمر.ترنم.بشری.آینور.آلا.آنسه.
 صدرا.لیزا.عایشه.ماری. ماریا.ماریان.

عایا درسا و ملیسا قرآنی هستن؟😐

اهوم

اهوم

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
به نظرتون ایلین خوبه حلما یا جانان

جانان