hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
من وقتی میخواستم جدا بشم خیلی میترسیدم چنتا از خانومایی که شرایط منو داشتن از زندگیشون گفتن و من فهمیدم میشه بعد از جدایی هم موفقیت قبلی رو به دست آورد و از دست یه آدم روانی خلاص شدم
فهمیدم خیلی خوشبختمو قدر دونستم و فهمیدم پدر و مادرم و همه ی خانوادم چقد خوبن و تقریبا خیلیااااااااااا زندگیشون بدتر از منه متاسفانه
دخترم =(🚬 مبتلابحهیپوفرنیا.ir 🥀─━─•⊰ از بلندای نگاه تو فقط پروازه و پرواز و پرواز~نه محضر لازمه نه حلقه خب~اما تویی محرم تویی همدم تویی همراز💔 ⊱•─━─
علیک سلام جواب سلام واجبه ها میگم واجبه سلام کن عه زود باش وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز یقتو سفت بچسب دین دین دین به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود
دیگه سوال و راهنمایی در باره زندگی شخصیم نپرسم چون بیشتر داسردم میکنن🙃🙃
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه