2777
2789
عنوان

هر سوالی راجبع گل آپارتمانی دارین بپرسین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 15589 بازدید | 902 پست

سلام  من یه  سانسوریا  مینیاتوری  دارم  دو ساله  هیچ  رشدی  نداشته   چکار کنم  

ممنون میشم  اگر جواب بدید  

《نيست  در  ديده  ما  منزلتي  دنيا  را     *          ما   نبينيم   کسي  را  که  نبيند   ما  را  》(صائب)🥀🥀🥀
پتوس و سانسوریا ک نورش مثل هم شد این گل ها رو دارم دیفن باخیا ،قاشقی،برگ بیدی ،حسن یوسف،قلب ارغوانی ...

دیفین و قاشقی برگ بیدی پشت پنحره باشه

قلب ارغوانی و حسن یوسف آفتاد بیشتری میخاد

متخصص گل و گیاه آپارتمانی☘️🌸🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه براتون زحمتی نیست طریقه آبیاری شون هم بگین،چون تجربه دارید میپرسم

هر وقت خاک خشک شد با انگشت امتحان کن حدود ۳ سانت اگر خاک ب دست نچسبید موقع آبیاری 

من یه گل بنت قنسول خریدم حدود ۲۰ روزی هست از ده روز پیس غنچه هاش خشک شدن و ریختن.نوز غیر مستقیم داره جزیزه داره.اب دهیش هم  مناسبه علتش چی هست

خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی

استارتر سلام گلم خسته نباشی

این گل بنجامین من خییییلی پرپشت بود ۴ساله دارمش خودم قلمه زدمو بزرگ کردم انروز که داشتم اب میدادم کل برگاش زردشده بود اینجوری شد😭😭😭😭😭چرا

اون پشتشم دیفن باخیا برگاش داره زردمیشه

استارتر سلام گلم خسته نباشی این گل بنجامین من خییییلی پرپشت بود ۴ساله دارمش خودم قلمه زدمو بزرگ کرد ...

دیفین باخیا رو نباید نور شدید بهش بخوره . آب زیاد باعث زرد شدن گل میشه

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
دیفین باخیا رو نباید نور شدید بهش بخوره . آب زیاد باعث زرد شدن گل میشه

سلام خوب هستین..؟ گل من قشنگ بود تازه داشت جوانه میزد.. خواهرشوهر گفت بزار آفتاب بخوره.گذاشتم تو آفتاب اینجوری شد😓الان راهی هست واسش انجام بدم.؟ فقط یه روز تو آفتاب موند اینجوری شد.. میشه کمک کنید.؟ عکسشو بالا واستون فرستادم... خیر از دنیا و آخرتتون ببینین

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲