2777
2789
عنوان

کاش مردن نبود‌..آدما ب خوبی و خوشی کنار هم بودن و زندگی میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 60 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا کنه من پدر مادرم حداقل اون دنیا ببینم ...خدا کنه بشناسم...یا اونا منو بشناسن😭😭😭😭😭من اصلا ند ...

عزیزم آیه ی انا لله و انا الیه راجعون را زیاد بگو.

هم دلت آروم میشه و هم حس اضطرابت نسبت به مرگ کمتر میشه عزیزم.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

خدا کنه من پدر مادرم حداقل اون دنیا ببینم ...خدا کنه بشناسم...یا اونا منو بشناسن😭😭😭😭😭من اصلا ند ...

آخی

اون دنیا میبینی شون. اونها الان هم هوای تو رو دارند. برای همین میگن اگر مشکلی براتون پیش اومد، سر قبر پدر مادر برید و دعا کنید تا مستجاب شه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من از مردن میترسم ...باید برم پیش روان پزشک  فکر هر دقیقه و هر شبم شده فکرم تینه ک بلاخره یرو ...

به این فک کن که انسان ها ازاصل هم تعلق به این دنیا نداشتن

زمانی که ادم و هوا تو بهشت بودن و بعد وارد این دنیا شدن

حتی به این فک کن که همه ما قبل تولد توی اون دنیا بودیم

توی عالم ذر

پس نباید اون دنیا ترسناک باشه

بلکه جایگاه اصلی ما اون دنیاست نه این دنیای فانی

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
😊خدایاشکرت پس بزرگ ترین دغدغه زندگیم همین بود

آخی

چه بامزه که این دغدغه رو داشتی. من از خدا می خوام با شوهرم نباشم اون دنیا ولی بچه هام، میدونم که ان شاءالله با همیم.😁

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
من از مردن میترسم ...باید برم پیش روان پزشک  فکر هر دقیقه و هر شبم شده فکرم تینه ک بلاخره یرو ...

البته بگما کسی نیست که از مرگ نترسه..هرکی بگه نمیترسم دروغ گفته..یه دنیای ناشناخته و ورود روح به اون دنیا مطمئنا اسون نخواهد بود

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
به این فک کن که انسان ها ازاصل هم تعلق به این دنیا نداشتن زمانی که ادم و هوا تو بهشت بودن و بعد وار ...

واقعا؟؟؟

شب ک برقا خاموش میشه از تاریکیش میترسم 

از بقیه عمرم ک چقد مونده میترسم 

سردم بشه از قبری ک توش بخوابم و خشک و خالیه میترسم 

...اعمالم صحیح نبوده 

بنده ی بدی بودم😭😭😭😭

بیشترش ترس اعمالمه 

واقعا؟؟؟ شب ک برقا خاموش میشه از تاریکیش میترسم  از بقیه عمرم ک چقد مونده میترسم  سردم ...

منم میترسم خواهر

اما وقتی به این فکر میکنم که همه ما آدما می میریم و مثلا فکر کن شوهرت خدایی نکرده ۱۰۰سالگی (به عنوان مثال)مرده

خودتم ۹۷سالته..خب معلومه مردن واست دردناک نخواهد بود چون به این فکر میکنی که همسرت اون دنیا منتظرته

بعدم به لحظه فکر کن نمیخواد به مرگ فکر کنی

اون دنیا مطمئن باش اون غولی که ازش ساختیم نیست

حتی حتی آتش جهنم هم خود اتش شبیه این دنیا نیست

بلکه عذاب روحی و تنهاییه یه جوری خود اعمالته

بعدم اگه اون دنیا نبود فکرشو بکن چقد زندگی ناراحت کننده میشد.‌یکی میومد بهت ظلم میکرد بدون اینکه مجازات بشه راست راست تو دنیا میچرخید..

اما کلا خدا انقددد مهربونه چطور وقتی یکی میخواد زایمان کنه بین درداش استراحتم قرار داده..انقد خدا مهربونه ببین چقد زندگی رو با اعضای بدنمون چشمامون برامون اسون کرده

و ببین خدایی که اینقد مهربونه مرگ ترسناک رو برای هیچ کسی قرار نداده..آدما تدریجی تو اون دنیا سزای اعمالشون رو میبینن..اینطور نیست که با مرگ ناگهان برن جهنم و تو قبر فشرده بشن..خدا مهربونه

بعدم به این فک کن که همممووون می میریم ها.‌هیچ کی موندگار نیست..

منم مادرم رو سال ۹۱پاییز از دست دادم .باور کن هنوز نتونستم کناربیام با نبودنش بیشتر لحظه ها بیادشم. پریشب تو خوابم بود یادم نبود رفتنش رو. به خدا التماس می کردم از عمر من بردار به مادرم بده بذار پیشم بمونه من بدون اون چکار کنم 🥀وعجیب اینه که من هنوز زنده ام بدون او . همش میگم انالله و انا الیه راجعون ..ولی خب خیلی دل تنگشم خیلی ..الانم با گریه دارم تایپ می کنم ..ولی زندگی همینه دیگه ..زیاد به مرگ فکر نکن منم مثل تو نگران اعمالم هستم اما میگم خدا خیلی مهربونه همین و البته اهل بیت( ع) آن شالله دستم رو بگیرن ..دغدغه منم بچه هام هستن دعا میکنم زیر سایه پدر مادر بزرگ شن و لذت ببرن از وجودشان. واقعا هیچی جای پدرمادررو نمی گیره ..شمام به زندگی فک کن به روزای روشنی که با بچه هات نوه هات خواهی داشت ..تا شقایق هست زندگی باید کرد ...من که میگم امام مهدی (عج)که بیان عمرامون خیلی طولانی میشه ..🌹

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
چقدررر مثل منی عزیزم😢😢

سلام شاپرکم ....خوبی 

ی مدت خیلی تو خودمم کلا زندگی داره زهر مارم میشه 

نمیدونم چرا لذت نمیبرم

کاش همه چی خوب شه

رژیم ک کلا ب فاک رفته 

پرخوری میکنم شدید

سلام شاپرکم ....خوبی  ی مدت خیلی تو خودمم کلا زندگی داره زهر مارم میشه  نمیدونم چرا لذت ...

قربونت بشم ناراحت نباش خدا بزرگه بالاخره یه راهی میزاره جلو پات .... همینجوری که نمیمونه آخه

روزگارر همیشه بر وفق مراد هیچکس نیستش ما هم هممون گرفتاری داریم گاهی منم خیلی ناامید میشم منتها سعی میکنم تو اون حالت نمونم بخودم انرژی میدم نذر و نیاز کن انشالله جواب میگیری نزدیک ماه رمضانم هست سحرااا بیدار شو با خدا مناجات کن به خوبی های زندگیت فکر کن به بودن شوهرت به رفاهی که الحمدلله داری 😍😍دنبال مثبت هاش بگرد وگرنه در کل این زندگی رنجه...اما اعتقاد و ایمانت که بخدا زیاد بشه همه چیو واگذار میکنی بخودش و ابدا غصه نمیخوری چون میدونی خدایی هست که میبینه و هواتو داره حتما خیر و صلاح و حکمتی هست که تو کارت گره میندازه امیدوارم زودتره زودتر حالت اوکی بشه عزیز دلم😘😘🌷🌷🙏🙏

همین الان پاشو برای خودت چایی نسکافه ای چیزی دم کن صبحتو با انرژی شروع کن نزار غصه ها شادی هایی که داری رو از بین ببرن به سن و سالت فکر کن درست مثل من که وقتی به سن و سالم نگاه میکنم میبینم واقعا ارزش نداره بشینم گریه کنم و غصه بخورم هر چی بیخیالی طی کنی راه ها بهتر برات باز میشن 😘😘😘