2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین که...

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودشون کنار گذاشتن یا از سیاست شما بوده؟؟😂😂

من خیلی گریه میکردم 

یدفعه ایی خودش کنار گزاشت گفت تصمیم گرفتم اشکتو درنیارم  داغون بودا تا ساعت دو سه چهار بعضی وقتا پنج بیرون بود

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
خودم بهش یاد دادم هرچی گفتم انجام داد حتی بخاطر من فوتبال گذاشت کنار

وژدانی چطور فوتبال گذاشت کنار 

شوهر من بش بگم من یا توپ میگه منو نزار رو دوراهی 

تا ای حد فوتبالی

قــربون پســرم بشــم    محمــد حسین  خداااااااااااایا شکــــــرت
وژدانی چطور فوتبال گذاشت کنار  شوهر من بش بگم من یا توپ میگه منو نزار رو دوراهی  تا ا ...

بخدا نمیدونم خودمم ولی داشت میرفت تو این لیگ اینا بازی کنه اینقد حرفه ای بود ولی من گفتم خوشم نمیاد نرو نرفت طفلی..فک کنم بخاطر سنش بود موقعی ک ازدواج کرد با من ۱۹ سالش بود 

بنظرم برمیگرده به زن

من الان تو موقعیتیم ک کسی به شدت عاشقمه تمام کاراش کنارگذاشته و میبینم ک تو یکسال چقدر تغییرکرده چون همیشه بهش گفتم من بهیچ کاری زورت نمیکنم اگر خودت خواستی تغییرمیکنی وگرنه همین جوری بمون واجازه ورود به زندگی منو نداری من یک زندگی سالم میخام یامیتونی بسم ا... یا نمیتونی بمون با دوستات خوش باش ولی خداروشکر خیلی تغییرکرده همه کاراش کنارگذاشته ومیگه بخاطرتو کوه هم جابجا میکنم این تغییرات به حدی ک خیلی ازدوستاش ازش بریدن و همه تعجب کردن، همه ش برمیگرده به زن اگر زرنگ باشه میتونه با زبون کاری کنه ک همونی بشه ک میخاد وگرنه ببین الان به حرفت گوش میده یا نه

ببین میتونه بپیچونت یانه

همیشه بهش گفتم راستش بگو هرچند برام تلخترین باشه ولی بهترازیک دروغ شیرینه. هرموقع هم راستش گفت دعواش نکنید، بعدا در آرامش باهم دراین مورد صحبت کنید

الان طوری شده ک میگه من بیچاره هیچ راهی برای پیچوندن ندارم ینی نمیتونم چون تو زرنگی میفهمی بنابراین چون نمیخام چشات بارونی بشن بهترین کارمینم تا همیشه لایق زندگی باتو باشم

اینا گفتم که بدونی الان درچه وضعیتی هستی

چقدر روش نفوذ داری

چقدر با تفاوتاتون کنار اومده

چقدربفکر خوشحالی تو با اصلاح کردن خودشه

دمت گرمممم👍👍👍👍👍

فدات 

نشون بده خانما قوی ترین هستن

مردا احساساتین وازهمین احساساتشون استفاده کن تا همه چی به نفع خودت کنی

البته بستگی به عشق طرف مقابلت داره که چقدر واقعا عاشفته