2777
2789
عنوان

امروز مادر خواستگار مو با خاک یکسان کردم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 7955 بازدید | 142 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی خدایی رفتارت خییییلی زشت بود . یا سنت کمه یا ... کمه . مهمون بودن احترام داشتن .ضایشون کردی  ...

نه اتفاقا بیرونشون که نکرد

صادقانه ملاکاشو گف و دلیلشو برای ردشون

خیلیم دلیلش درست بود چون نگاه مامانه پولکی بود 

استارتر ب نظرم رفتارن خیلی شعاری بوده.چرا از اخلاقش نمیگید.از احترام ب خواهر و مادرش نمیگید.خیلی شعاریه 

بعدم میشه بهتر رفتار کرد.الان همه دخترا میگن قصد ازدواج ندارن و اکر خواستگاری باشه دوست داره سعی خودشو بکنه ک شاید نظر دخترو عوض کنه.مرتکب گناه ک نشدن بخوای بی احترامی کنی.جای مادرت بوده.

خدا میدونه تا کی دعا ب جونت کنن ک از اول خودتو نشون دادی😀

برام جالبه شما مادر و پدر نداری یا اینا رویاهاته؟ هیچ خواستگار کشته مرده ای هم نمیشینه یه بچه فنقلی بشورش بزارن کنار اونم اینطوری مگه فیلم سینماییه؟ طرف نشسته شما این جملات نغز رو بگی؟ خدایی ملتو چی فرض کردی

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

نه اتفاقا بیرونشون که نکرد صادقانه ملاکاشو گف و دلیلشو برای ردشون خیلیم دلیلش درست بود چون نگاه ما ...

با احترام میتونست بگه بعدا نظرمو میگم مادرش زنگ میزد میگفت منفیه . 

رک بودن گاهی نزدیک ب بی ادبی میشه مرزش خیلی باریکه .