2777
2789
عنوان

میکائیل...اگه گزارش نمیزنید این متن رو بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 66 پست
از خدا ک حرف زدیم گزارش زدند

خب پس حق دارید بی جنبه تشریف دارن بعضی ها🤐

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پریا صحبت میکنه::: مگه تاپیکای شمارم گزارش میزنن؟😐😐

سلام..همون تاپیک ک یه ایه گذاشته بودم و پربازدید هم شد گزارش زدند و پاکش کردند

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...
به خودتون فکرکنید

@باشه  @حتما  @فکر   میکنم#  

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
منظورت از جملت که تو امضاته چیه عزیزم؟؟ یعنی چی اگر خودمونو فراموش کنیم به کائنات تبدیل میشیم؟

از جسممون ک بیرون بیایم به هرچیزی ک بخوایم میرسیم چون ما فراتر از همه ی عالم هستیم

همه مسیرمون یکیه و همراه هستیم

یه طوری حرف میزنین.دوپهلو.واضع نیس.نمیدونم چرا شاید من خنگم😕از حرفاتون خوف میکنم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
خب پس حق دارید بی جنبه تشریف دارن بعضی ها🤐

دلم میسوزه برای جامعه و ادم هامون..ک دلمون نمیخواد بیدار بشیم و میخوایم فقط خودمونو گول بزنیم

دلم میسوزه برای جامعه و ادم هامون..ک دلمون نمیخواد بیدار بشیم و میخوایم فقط خودمونو گول بزنیم

انشالله بیدار میشیم هیچ وقت دیر نیست

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
از جسممون ک بیرون بیایم به هرچیزی ک بخوایم میرسیم چون ما فراتر از همه ی عالم هستیم

خب چطور بیرون بیایم؟؟ میشه راهنماییم کنید؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
سلام میتونین ب نی نی یار لینک رو بدین برگردونن یه عده خیلی بی جنبه ان شورشو دراوردن دیگه

من واقعا ناراحت نشدم...فقط دلم برای مردم کشورم میسوزه ..و براشون دعا میکنم...انشالا ک از این خواب بیدار بشیم 

یه طوری حرف میزنین.دوپهلو.واضع نیس.نمیدونم چرا شاید من خنگم😕از حرفاتون خوف میکنم

حرف های منو کنار بزارید فقط به خودتون فکرکنید و به صدای درونتون گوش بدید