2777
2789
عنوان

زن صفت😐😐😐😤😤😤😤😤😤😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 24 پست

یکی از همکلاسی های پسرم این حرفو تو جمع زد منم دهنشو صاف کردم هیچچچچ کدوم از دخترا صداشون درنیومد 

بعد اومدن ب من میگفتن چیزی نباید بهش میگفتی 😐😐😐😐تازه یکی از دخترا اومده میگه ب تو چ 😐دوست داشته بگه 

حتی پسرای دیگه بعد من اومدن گفتن درست صحبت کن ولی دخترا عین گل کلم😐😤

گاهی فقط خودت میدونی چقدر اون آدم سابق نیستی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی داره، اگه یارو خیلی داغون باشه خودمو خسته نمیکنم براش اما اگه بدونم آمادگی پذیرفتن توضیح و روشن شدن رو داره و اون حرف رو از رو عادت زده بهش میگم اونم نه تو جمع، یعنی فرضا آشنای نزدیک باشه یواش بهش میگم چرا حرفش زشته

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
بهش میگم جلو مادرتم بشینی پست و زن صفت رو کنار هم قرار میدی؟ تربیتت نکردن تو خونه؟

دقیقااااا 

واقعا هیچکی اینقد بی ادب نیست همچین چیزیو وسط اونقد دختر بگه اونم با لحن بسیااااار بد ،کسی ک اینو میگه از جنگل دراومده انگار

اگه داشته راجب یه مرد حرف میزده که توهین به خانما نکرده، مردی که رفتارش زنانه باشه طرد شدس... نه که ...

وقتی بگی فلانی ک مرده خیلی عوضی و کثافط و پست و زن صفته 

صفتا وقتی کنار هم میان یه مفهوم و بار معنایی رو میرسونن یعنی عوضی=کثافط=پست=زن صفت  

زن بودن رو برابر کرده با پست و عوضی بودن 

زن بودن رو یه حالت و رفتار منفی و چندش توصیف کرده 

عزیز زن صفت بودن برای یه مرد ویژگی افتضاحیه چون مردن... ولی برای خانما تعریفه... 

چطور مرد بودن همیشه صفت خوبیه؟!

به خانوما م بگی خیلی مردی خوش حال میشن   

مرد بودن همیشه خوبه ،زن بودن  خوب و بد داره؟!

همینه دیگه ادم برای خودش ارزش قائل نباشه هر مردی جرات میکنه به شخصیت و شعورش توهین کنه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز