2777
2789
عنوان

قهراومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان ازدیروز نه زنگی زده نه پیامی.کمکم کنید اگه حالا هرموقع خواست بیاد دنبالم چیکارکنم و چی بگم ک دی ...

عزیزم این مسیله رو یه ادم متخصص بی طرف مثل روانشناس خوب باید بده راهنمایی بده ‌اینجا جای مناسبی برای مشورت نیست در این زمینه و شاید به ضررت تموم شه چون ماها در جریان کامل همه چیز نیستیم 

یه مدت کم شده بود بازشروع کرده به یه چیزایی گیر میده باورکن بعضیاشو نمیفهمم اصلا چی داره میگه.عین دی ...

شوهر من فک کن برم بیرون بهش بگم درجریان باشه برگردم یه بهونه میکنه پدرننو در بیاره کوفتم کنه بیرو نرفتنو تاحالش خوب شه نمیدونم چشه ولی مطمئنم سادیسم داره من بچه دارم نمیتونم کاری کنم حامیم ندارم باید پول جمع کنم بتونم مستقل شم بچم بزرگ شد برش دارم برم 

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
از طرفی ام بابام اهل نگه داشتن دختر نیس ک جداشده باشه..الان یجورایی مامان و بابام عزادارن ولی تابلون ...

پاشو برو سر خونه زندگیت عزیزم...الکی الکی مهر طلاق نیار داخل شناسنامت  😐😐😐 

عزیزم شما ده ساله ازدواج کردی، اون وقت بعد دعوا میخواستی زنگ بزنی مادرتون بیاد مشکل رو حل کنه؟ 

بعدم چرا قهر میکنید می‌زید خونه پدر مادرتون؟ این کارها چیه آخه؟ اگه نیاد دنبالتون چیکار میکنید 

فقط زمانی قهر برید خونه پدر و مادرتون که میخواید جدا شید نه اینکه ناز کنید 

شوهر من فک کن برم بیرون بهش بگم درجریان باشه برگردم یه بهونه میکنه پدرننو در بیاره کوفتم کنه بیرو نر ...

اره شوهرمنم مثلا یه موقع اتفاقی از سرکار میاد من بامامانم دارم میرم خونه یهو مارو میبینه هیچ اتفاقی هم نمیفته ها تانیم ساعت تو خودشه و تو قیافس

میگن ک اشتباهمی....قشنگ ترین گناهمی....

بشرطی برگرد که بره مشاور خودش و درمان کنه

به پدر و مادرت هم این و بگو که پشتت دربیان و کمکت کنن

تا اگه حتی در آینده مجبور به جدا شدن شدی دیگه منتی هم و سرت نباشه😉

منم متاسفانه خانوادم مثل خانواده توئه طرز فکرشون😔

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾 
عزیزم شما ده ساله ازدواج کردی، اون وقت بعد دعوا میخواستی زنگ بزنی مادرتون بیاد مشکل رو حل کنه؟  ...

نه اخه به مادرم فحش داد و دست روم بلند کرد سر یه چیز خیییلی الکی

میگن ک اشتباهمی....قشنگ ترین گناهمی....
نه بچه دار نمیشه شوهرم

من یکی رو میشناسم شوهرش بچه دار نمیشد و مثل شوهر شما خیلی زنش رو محدود میکرد، حتی بدتر از شما. میگم شاید این مردا احساس ضعف بکنن و فک کنن اگه شما بیرون به خودت برسی ممکنه بقیه مردا بهت توجه کنن و شمارو از دست بدن. 

حس میکنم این رفتارشون بیشتر ناشی از ضعفی هست که خودشون دارن