2777
2789
عنوان

تاحالا ۱۲ تا خواستگار رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4277 بازدید | 302 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره مسخره نکن💜

نگران نباش جوابشو دادم مسخره جراتشو ندارع😂😂👋

انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(:
عجیب بود بیشتر

خب خواهر ندیدی تاحالا اونم که میخنده فارغ از دوعالمه😂😂😂😂

همه خانوما میشمارن پس فردا شوهرت میگه تو مگه چندتا داشتی عدد رو میکنی که فک نکنه از سراره اوردتت

انسان های زیادی رو بشناس، تعداد کمی رو دوست داشته باش، به هیچ کدوم اعتماد نکن🎈(:
اره از بیست به بالا مثلا بیست و سه یا بیست و پنج ازدواج کنید

دیگه فرقی نمیکنه هروقت پیداشه شایدم بیشتر مهم ادمشه که میخوام سن مهم نیس بنظرم

افرین بقیه رو هم رد کن :/

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.

چجوریه همه ۴۰ تا خواستگار داشتن؟

باباهاتون عکساتونو زدن دیوار 

این حجم از خواستگار طبیعی نیست 😑😟

فان#  

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺
چجوریه همه ۴۰ تا خواستگار داشتن؟ باباهاتون عکساتونو زدن دیوار  این حجم از خواستگار طبیعی نیست ...

شاید زیاد تو اجتماع بودن

🤔😂

منظورم اینه شاید یه مورد خوبی هم بود حالا😘😁😁

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
منظورم اینه شاید یه مورد خوبی هم بود حالا😘😁😁

خب بگو دیگه همینو 😂😁

مورد خوب بود قبول میکردم هرکسی یه معیاری دارع

واقعا 12 تا خواستگار داشتی؟؟؟ منم 23 سالمه ولی تا حالا هیچکس هیچکس نیومده

زیاد فکرتو درگیر ارقام نکن آدم خوب و هم کفوت ممکنه صدمین خواستگارت باشه ممکنه اولین خواستگارت باشه اینکه شما شمار خواستگارات بره بالا به معنی اینکه خیلی داری خوب سبک سنگین میکنی نیست خیلیا انقدر سبک سنگین کردن که بین ۶۰ تا خواستگار همسرش مزخرفترین خواستگارش بوده

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

اونایی میگن میشماری 

خانوما زرنگ باشید بشمارید عددشو بزنید توچشم جاری مادرشوهر یا هرکسی...😁😁

حالا متوجه شدین شمردن چقدر مهمه  

اونایی میگن میشماری  خانوما زرنگ باشید بشمارید عددشو بزنید توچشم جاری مادرشوهر یا هرکسی...😁😁 ...

ازدواج زود هست برات 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
زیاد فکرتو درگیر ارقام نکن آدم خوب و هم کفوت ممکنه صدمین خواستگارت باشه ممکنه اولین خواستگارت باشه ا ...

عارع من گفتم چندبارم عدد رو گفتم که جایی دیدم یکی نوشته  بود ۲٠ سالمه دومی خواستگار اومده میترسم دیگه نیاد عدد رو گذاشتم بدونید خواستگار هست سریع اول دومی اوکی ندید از سراجبار   دنبال اونی باشید که میخواین

دیگه کاربرا باید متوجه شن