2777
2789

ب نظرم خواسته هاتو باید ب طرفت بگی

من علایقه ام رو بهش گفتم

میدونه چیا دوست دارم چیا دوست ندارم مردا خود ب خود نمیتونن کشف کنن من اینقد ار چیزای ک خوشم میاد براش توضیح دادم ک بخواد کادو برام بخره میدونه کی باید بخره

درومد اندامو چهره و تیپم بهش گفتم دوست دارم چطوری باشه

دل به دست ان نگار شوخ و شنگ افتاده است / طفل بازی گوش را آتش ب چنگ افتاده است              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم خواسته هاتو باید ب طرفت بگی من علایقه ام رو بهش گفتم میدونه چیا دوست دارم چیا دوست ندارم مر ...

درسته

اما بیشتر منظورم صورتش بود که چه انتظاری دارید

دلم پیششه مگ میشه قبولش نکنم ولی در اخر مجبورع عمل کنه😂 ی بار گفتم بزا بعد ک بچه دار شدیم عمل کن ک ...

دماغش تو ذوغت میزنه الان؟ یا همینطوری دوست داری عمل کنه؟ 

درسته اما بیشتر منظورم صورتش بود که چه انتظاری دارید

خب خوشکل تر دوس داشتم باشه ولب اخلاقش فرشته اس همین امشب ی ناراحتی بینمون پیش اومد کاری کرد ک حتما بخندم بعد بره بخوابه دو سه دیقه پیش خوابید

در کل الان دوس دارم چهرشو بعد ولی فقط دماغ😂😂😂

دماغش تو ذوغت میزنه الان؟ یا همینطوری دوست داری عمل کنه؟ 

یکم تو ذوقم میزنه اخه ب اثر ضربه انحراف پیدا کرده 

خب خوشکل تر دوس داشتم باشه ولب اخلاقش فرشته اس همین امشب ی ناراحتی بینمون پیش اومد کاری کرد ک حتما ب ...

آفرین دقیقا منظورم همین بود اخلاقققق وووااییی وابسته میکنه آدمو

میشه خواهش کنم ازتون خواهرانه بهم بگید که با اینکه صورت خوشکلتری دوست داشتید چی باعث شد که چهره رو در حد معمولی قبول کنید منظورم اینکه چهره باید در چه سطحی باشه  و ضرورت داره برای ازدواج