2777
2789
عنوان

حاجت روایی

258 بازدید | 58 پست

سلام دوستان 

من میخوام ی کار خیر انجام بدم نمیدونستم چی باشه فکرامو کردم گفتم که بیام اینجا 

شما اسمتون رو بدین یا حاجتی که میخواین 

من براتون صلوات میفرستم 

امضام😔

عضو اکیپ علمی تخیلی♡ رییس اکیپ ماورایی^-^کسی را دوست دارم برای همین با رنگ خونم مینویسم میترسم نفهمه اما من بازم دوستش میدارم و خواهم داشت سخته دوریش برام نمیدونهمیخوام بفهمه نمیفهمه میخوام بهش راحت و مستقیم بگم اما نمیتونم بگم😔کاش یک روزی بفهمه😢                                        یکی توی دلمه فرق داره با همه واسش جونمم بدم بازم خیلی کمه یه حسیه تو چشاش دلم رفته براش مثل اون دیگه نیست واسه من بشه کاش😔

من برام دعا کن حاجت روا بشم

با سلام فال قرآن ، تارو ت و انبیا . طالع بینی . تک نیت . جفت بودن ستاره . طالع ابجد ازدواج . فال عشق و احساسی یونانی . کاملا تضمینی با کم ترین هزینه فقط و فقط ده تومان . برای ارتباط درخواست دوستی بدین . اول هزینه بعد فال 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حاجت روا بشی آبجی🙏

واسه من مخصوص دعا کن آرامش تو زندگیم باشه دختر موفق باشم و با افتخار سرمو بگیرم بالا🙏

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

خانم های عزیز لطفا واسه حاجتم دعا کنید و یه صلوات بفرستید اگر این کارو کردی لایک کن تا منم برات دعا کنم اجرت با خدا🙏 

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙