2777
2789
عنوان

درد زیر دل

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 47 پست
اره خودم هم حدس میزنم عفونت باشه.مسمومیت غذایی شاید باشه چون سرگیجه هم داری

اره احتمالا چون میگم ۴ یا۵ ماهه تو اقدامم همه علایم امادگی رحم دارم حتی ی دوماه علایم دفیق بارداری داشتم اما ناامید شدم الان هر فکری میکنم جز بارداری چون واقعاا ناامیدم چکاب کامل کردم همه چیم نرماله اما خب..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره احتمالا چون میگم ۴ یا۵ ماهه تو اقدامم همه علایم امادگی رحم دارم حتی ی دوماه علایم دفیق بارداری د ...

نگا گلم سعی کن چیزای طبع گرم و مقوی بخوری دوست منم چند ماه اقدام بود تا تا الان بارداره و نگران نباش چون چکابت نرمال بوده حتما بچه دار میشی 

سعی کن صبحونه چیزای طبع گرم مثل گنجد بخوری یا ارده یا حلوا و اینا مخصوصا تو پریودیت .تو غذاهات هم شن ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

محص خنده میگما اما اینا واقعا گرون شدن 😂😂 نمیشه دیگ خزید

ممنون از راهنماییت عزیزم محص خنده میگما اما اینا واقعا گرون شدن 😂😂 نمیشه دیگ خزید

فدات نه بابا اینقدر ما خرج اضافه میکنیم که اینا چیزی نیس حالا بجز موز که اره واقعا خیلی گرون شده خودم هم دیر به دیر میخریم😅

سنی نداری که و اینقدر استرس نداشته باش حتما بچه دار میشی . من 25سالمه و 9 ماهه ازدواج کردم ولی فعلا ...

اجی من اون‌ماه میشه یک‌سال دقیق اما شوهرم‌نمیخاست تازه ۴ ماهه اقدامم منم نمیخاستم اما ی دختز خاله دارم از حسودی من همون موقع رفت بامن عروسی کرد الان اون حاملس هفت ماهشه چون از اول اقدام کرده بود اما من هرچی التماس شوهرم کردم‌گفت الان نه الان از بس همه اون زدن تو سر من و همه میگن تو دورغ میگی یک سال اقدامی تا رفتم چکاب زدم توصورتشون