2777
2789
عنوان

دلتنگی بعداز ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 140 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بیرونم میری باهاش؟رابطتون در چه حدیه؟

ارتباط تلفنی زنگ و پیام 

بیرون اره داداشم باهاش هم سنه هم کلاس هم بودن باهامون میاد اون دوتا میشینن قلیون میکشن با هم تعریف میکنن من هم نگاشون میکنم

بهش زمان بده می‌دونم سخته اما سعیتو بکن

باید حرف بزنه ببینه تفاهم دارن یا ندارن سراون مسایلی ک بقول خودش مردم میگن.انگار قبل نشون چش نداشت ببینه مردم چی میگن.اول تحقیق کن بعد بیا دختر مردمو وابسته کن دگ.

من تمام اثارشو از بین بردم.... امسال دوساله که جدا شدم میدونید بدبختی ما خانوما اینه که حتی اگه بدتر ...

دقیقا درست گفتی ،منم یاد بدیاش نمیوفتم خوبیاش اگرچه کم بود ولی همش جلو چشممه

وااای یعنی چی ؟ با خواهرای خودش رابطه داره؟ استغفرالله ربی و اتوب الیه

خودش اعتراف کرد چیزایی که بهم گفت مطمئنم کرد

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
با خواهرای خودش رابطه داشت؟

اره خواهراش کلا از اون دسته کسایی هستن که تو سایت های صیغه ساعتی ها حضور پررنگی دارن وقتی اعتراف کرد زباد جانخوردم

روزهای خیلی خیلی سختی میگذرونم لطفا یک صلوات مهمونم کنید تا زندگیم درست بشه ممنون❤
باید حرف بزنه ببینه تفاهم دارن یا ندارن سراون مسایلی ک بقول خودش مردم میگن.انگار قبل نشون چش نداشت ب ...

تو این هشت ماه انقدر بهش وابسته شدم که اگه یه روز زنگ نزنه انگار دیونه ها میشم اعصابم میریزه به هم احساس میکنم یه چیزی کم دارم 

همه میگن زشته عاشق چیه این شدی ولی برای من انگار قشنگ ترین مرد روی زمینه 

شاید میخواد تو رو بدبین کنه که طلاق بگیری خواهرای خودش؟

خواهراش از اون دسته خانوم های فعال در سایت های صیغه ساعتی ها هستن