2777
2789
عنوان

مسخرم نکنیدا🥺😂

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه فک نکنم تو شاد کرونا باشه😂

توی شاد یه چیز دیگه است😅😁

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مى‏بخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏.
میگن ده روز قرارع کل کشور تعطیل شه و اینا

اها

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
نه عزیزم شما درستو بخون کمتر بیا نی نی سایت😂

نمیشه بابا ادم حضوریشو میزنه بعدشم گم میشه میاد اینجا

قبلا به تلگرام معتاد. بودم الانم این😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

آره کرونا جهش پیدا کرده از پشت گوشیم منتقل میشه ...! 

فککک‌ کن به این مرحله هم برسیم 🥺😐

بعدا کی میخواد از گوشیش جدا شه😐

با هرکی میخوای چت کنی به جای اصلش باید ازش تست کروناشو بخوای😐

می‌دونم ...قوه تخیلم بالاس

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺
مگ قراره تعطیل بشه؟

عا ده روز کل کشورو واس کرونا میخان تعطیب کنن از شنبه

متولد ۸۳ نیستم اگه وقتی که برات گذاشتم کمکت کرد برای عاقبت به خیری خودم و عزیزانم دعا کن ♥️

یه زمانی واسه یه روز تعطیلی جونمون در میرفت الان حالمون بهم میخوره 😐

با من عز منطق حرف نزنین من اسطورع زندگیم پاتریکه..🙄🍃.                                                                               پاتریک: باب میشه یخچالتو قرض بگیرم؟                                   باب اسفنجی: مگه یخچال خودت چشه؟                           پاتریک:هیچی فقط خالیه..🥺
آره کرونا جهش پیدا کرده از پشت گوشیم منتقل میشه ...!  فککک‌ کن به این مرحله هم برسیم 🥺😐 بعد ...

عالی میشه:)) فک کن با ماسک ویدیو کال بگیریم، زنگ بزنیم، چت کنیم🙂🙂😂

متولد ۸۳ نیستم اگه وقتی که برات گذاشتم کمکت کرد برای عاقبت به خیری خودم و عزیزانم دعا کن ♥️

یه زمانی واسه یه روز تعطیلی جونمون در میرفت الان حالمون بهم میخوره 😐

اره والا من ریاضیم انق خوب بود الان هییییچی ازش حالیم نی:)) تازه جاعم خوش کردم تعطیلی غیرحضوریشم میخوام🥺😂

تف تو عی کرونا

عالی میشه:)) فک کن با ماسک ویدیو کال بگیریم، زنگ بزنیم، چت کنیم🙂🙂😂

انصافا اینو الآنم انجام میدن دخترایی که حال آرایش ندارن😂😂

اره والا من ریاضیم انق خوب بود الان هییییچی ازش حالیم نی:)) تازه جاعم خوش کردم تعطیلی غیرحضوریشم میخ ...

خخخخاک توف 

آره انصافا مجازی خیلی سخته

خدا بم رحم کرد هم فارغ التحصیل شدم کرونا اومد 😂😂