2777
2789
عنوان

همونیم ک شوهرم هرچی دهنش بود بم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نشیا..منم خیلی بد ویارم...از یکی کمک بگیر خونه رو‌تمیز کنه غذا بزاره...همسرتم مطمین اعصبانی بوده... زیاد سخت نگیر...بهترین کار برای شما اینکه کمک بگیری حالا هم کوتاه بیا..جدا که اصلا نخواب کار درستی نیست ..اگر اومد سمتت بی خیال دیگه آشتی کن

عزیزم ناراحت نشیا..منم خیلی بد ویارم...از یکی کمک بگیر خونه رو‌تمیز کنه غذا بزاره...همسرتم مطمین اعص ...

کسیو ندارم تو این شهر ...فقط خودمو خودم...من شبها بخاطر خروپوف شوهرم  ی تایمی رو جدا ازش میخابم .چون پیشش بخابم از خوروپوفش نمیزاره بخابم 

جوابشو با تندی بدم یا با ناراحتی

گلم جوابشو با ناراحتی بده به هیچ عنوان تند حرف نزن.... جای خوابتو اصلا عوض نکن.... به نظر من اگه میخوای به آرامش برسی قهرو طولانی نکن

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ربطی،به خدا نداره...دقیق فکر کن چرا توهین کرد...بعد 

بله خیلی مهمه... شاید شما عصبیش کردین درسته که اونم باید مراعات حال شمارو می کرد به هر حال حالا کاریه که شده.. اخلاقشو شما میدونین به دلت سر بزن شاید دوست داشتی براش ی چایی ببری شاید اونم آروم شد... والله ب خاطر خودتون می گم  مشخصه خییلی حساسین... قهرهای طولانی باعث میشه بینتون فاصله بیفته و این وسط بیشتر شما آسیب میبینین و بچه  تون

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

جوری رفتار کن بدونه دلخوری ولی دعوا و سرو صدا نکن

عشقتو فعلا ابراز نکن بعد که از دلت در اورد توهم برگرد به حالت عادی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
برای استار بنویس...

میدونم گلم.... نوشتین چرا بهتون توهین کرد.... خواستم اونو بگم که علتش خیلی مهمه