2777
2789
عنوان

فقط مجردا بیان 🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 29 پست
جالبه.همه سوره هایی ک گفته باید بخونیم یا یکیشو دلخواه؟ بعد اونجا ک گفته مثه مرده ای در قبر منظورش ...

همه سورهارو باید بخونی 

مثل مرده ک تو قبر میزارن یعنی رو ب قبله رو دست راستت بخواب یعنی پهلو راست 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال شوهر نیس ولی یه بخشی از آیندشه و هرکسی که اینده نگر باشع به این موضوع فک میکنه🙄

از کجا مطمئنی؟ ازدواج یه انتخابه نه اجبار

هرکی مختاره ازدواج کنه یا نکنه

پس هر مجردی در آینده الزاما شوهر نمیکنه

فرهنگ_سازی!#  

التماس-تفکر#  

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
این واسه اینهکه هر خوابی دوس داری ببینی مثلا خواب یکی از عزیزات فوت شده یا پیشت نیس و دلتنگشی نه ا ...

عزیزم وقتی قبلش نیت کنی میاد این امتحان کردن که میگم حالا کسی اجبار که نکردم بخونه

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
موقع خواب .اونجوری بخوابم یا موقع قران خوندن

موقع قران ک رو ب قبله باشی بعد موقع خواب باید اونجوری بخوابی 

[QUOTE=184706017]اها ممنون.خودت امتحان کردی واقعی بود؟[/QUOTE

دوستم امتحان کرد تازه بهم گفت ولی من تا فردا پس فردا میخونم باید برم حموم 

از کجا مطمئنی؟ ازدواج یه انتخابه نه اجبار هرکی مختاره ازدواج کنه یا نکنه پس هر مجردی در آینده الزا ...

زندگی عادی و طبیعی اینه که ازدواج کنیم 

ازدواج هم یه بخش از زندگیه حالا بعضیا دوس ندارن خب ازدواج نمیکنن کسی اجبار نکرده

من نميخوابم خوابشو ببينم ...ميخوام سوپرايز شم😁😅😂😂😂😂

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
[QUOTE=184706017]اها ممنون.خودت امتحان کردی واقعی بود؟[/QUOTE دوستم امتحان کرد تازه بهم گفت ولی من ...

دوستت دقیق دیده؟ من یبار امتحان کردم نیت کردم زمان ازدواجمو بفهمم تو حالت خواب و بیداری یه صدایی شنیدم ولی الان نمیدونم راسته یا توهم زدم 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
دوستت دقیق دیده؟ من یبار امتحان کردم نیت کردم زمان ازدواجمو بفهمم تو حالت خواب و بیداری یه صدایی شنی ...

دوستم مجرد گفت اومد خوابم همون شب یع پسری 😑😑😑

حالا نمیدونم بزن گوگلم ببین واااقعا راسته یا ن میخای مطمئن شی 

دوستم مجرد گفت اومد خوابم همون شب یع پسری 😑😑😑 حالا نمیدونم بزن گوگلم ببین واااقعا راسته یا ن میخ ...

گوگل اخه چیزی نمیاره عزیزم اگه امتحان کردی بهم بگو

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
گوگل اخه چیزی نمیاره عزیزم اگه امتحان کردی بهم بگو

دوستم امتحان کرد گفت ردخور نداره واقعا میاد تو خوتب حالا تا فردا پس فردا انشالله میخونم