2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم همش بهم میگه چاق+اگه میاید عکس بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 71843 بازدید | 1617 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام

وقتی پیامتونو خوندم یاد دیالوگی از سریال chicago med افتادم:

وقتی با خشم یه سگ مواجه میشم، سعی میکنم به خودم یاد آوری کنم، که اون سگ برای محافظت از خودش داره دندوناشو بهم نشون میده‌.

اینجور افراد عموما برای پر کردن کمبودی در خودشون شروع به تحقیر دیگران میکنن. چهار راه برای برخورد دارید: 

۱- بی اهمیت باشید(که با توجه از دست دادن اعتماد به نفستون فکر نمیکنم چندان کارساز باشه ولی حتما باید روی تاثیر پذیریتون از دیگران کار کنید که میتونید از مشاور کمک بگیری )

۲- حمله کنید: اگر موردی رو ذکر میکنن شما هم پاسخ بدید(چندان پیشنهاد نمیکنم، وقتی یه خر بهتون لگد میزنه دلیلی نمیشه شمام مثل خر رفتار کنید و لگد بزنید :)). )

۳- مودبانه باهاش مخالفت کنید: عیبی رو بهتون میگن(البته چیزایی که شما گفتین اصلا عیب نبودن :)). ) باهاشون برخورد مودبانه داشته باشید برای مثال: چقدر چاق شدی. _مهم نیست شوهرم همه جوره دوستم داره:)

۴- به بازی بگیریدشون:) : روش مورد علاقه من : فرض کنید بهتون میگن چه دماغ گنده ای دارید. با لبخند در جواب بگید ولی تو بینیت خیلی زیباس. شخص مقابل خودشو خراب میکنه و ذاتش رو میشه. با این روش نه باهاش مخالفت کردید و نه مخالفت. فقط پیچوندینش. طبق تجربه من بعد از یه مدت دیگه نمیتونن چیزی بهتون بگن ولی بازم به ذات شخص بستگی داره.

یه پیشنهاد: همیشه چندتا تیکه قشنگ و سنگین (تو اینترنت میتونید پیدا کنید) بلد باشین و وقتایی که خیلی بد باهاتون حرف زدن جوابشونو بدید.

موفق باشید♡

یه ماه رژیم کتو بگیر بکوب تو دهنش زنداداش منم زیاد میگفت بعد بچه دار شدنم خیلی حرف مفت میزد همیشه هم میگفتم بذار یه شکم بزایی بهت میگم چن ماه پیش یه شکم زایید البته متاسفانه سقط کردن ۵ ماهه الان همچین چاق شده نگم برات من با کتو لاغر کردم الان یه پیچ هست تو اینستا همه چیزای کتو رو گفته و رژیم داده عالیه ینی

--
😢آخ مشخصات منو گفتی ارزوم چاق بشم دلم.گرفت 😢😢😢

گلم چه تو پر باشیم چه ریز اندام 

مهم اینه که خودمون از خودمون راضی باشیم 

زیاد خودتونو اذیت نکنید 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
خیلی به خودش میرسه مثلا قبل عید رفت ژل لب و گونه وزاویه وچانه انجام داد الان دوباره رفته انجام بده ه ...

سلام دوست عزیز. 

به نظرم یه کاری که میتونه واقعا بهت کمک کنه اینه که برای خودت هدف پیدا کنی. دنبال یادگیری باش. 

یه حرفه، یا هنر یا ورزش یا... 

یا ادامه تحصیل بده، 

یا یه زبان بخون و مدرک معتبر بگیر، 

یا مثلا اگر میتونی تو درس خاصی که توش خوبی تدریس کن، 

یا... 

حتی الان هم که بخاطر کرونا یسری جاها تعطیله، میتونی از طریق فیلم های آموزشی و کتاب یادگیری رو شروع کنی. 

برای خودت هدف و سرگرمی درست کن. 

هم از تنهایی درمیاری، هم اعتماد به نفست بالا میره.

بعد کم کم میبینی حرفای خواهر همسرت و رفتاراش برات خنده دار و بی اهمیت میشن.

الان هم شما سنت کمه و بچه هم نداری، بهترین وقت برای اینجور کاراست.

و یه نکته دیگه اینکه ارتباطتو با اینجور آدما که سعی میکنن اینجور رفتارا رو داشته باشن و آدمو خواسته یا نا خواسته اذیت کنن، کمتر کن. 

به زندگیت برس و نذار حرفا و رفتاراش تا جایی که میشه روی خودت و همسرت و زندگیتون اثر بذاره.

بی توجهی رو بهش نشون بده، گاهی بی اهمیتی برای بعضیا از صد تا حرف بد هم بدتره و در عین حال آرامش خودتم حفظ میشه. 

اول از در تعریف وارد شو شاید دست از حسادت برداره

مثلا گفت صورتت فلان بگو بجاش شما خیلی نازی

اگه فرقی نکرد جوابش و بده

مثلا بهش بگو دنبال کاری هستم که به شخصیت و تحصیلاتم بخوره نه هر چی که از راه برسه

هر بار هم  به هیکلت ایراد گرفت بگو شوهرم دوستم داره عاشقمه بهم میرسه اینجوریه تهش هم بگو تو چرا انقدر لاغر شدی این چند وقته عزیزم 

اگه هم از صورتت بد گفت بگو چیه این عملیها هر روز یه جک ازشون میسازن آدم باید طبیعی خوشگل باشه نه با هزار جور عمل و آرایش مثل عروسکها شه 

چن بار تو جمع بهش بگی سعی میکنه خودش و جمع کنه

یه صلوات نذر همه آرزوهایی که منتظر برآورده شدنن 🌱🥀🌷🌹🌱 مذهبی نیستم اما معتقدم خدا تو وجود هممون نشسته و ما بهش میگیم وجدان......دینم انسانیت......همه ما فرزندان حواییم.....دل هم و نشکنیم..... یه عضو کوچیک از حامیان معصومترین مخلوقات خدا🐾🐶🐷🐰🐹😻🐾