2777
2789
عنوان

وضعیت کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خودتون چی ؟ کدوم شهرین؟  حالشون خوبه ؟

منو همسرم خداروشکر سالمیم.ولی مادربزرگ و عمم بستری هستن حالشون زیاو خوب نیس.بقبه هم یه سریا باید بستری میشدن ولی تخت خالی نبود.یه سریا هم حالشون زیاد بد نیس.لرستانیم

منو همسرم خداروشکر سالمیم.ولی مادربزرگ و عمم بستری هستن حالشون زیاو خوب نیس.بقبه هم یه سریا باید بست ...

اره تخت نیست بیمارستانا در حال پرشدنن 

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.

نرید

امروز عموی شوهرم حدود ساعت دو به خاطر کرونا فوت کرد. بستری بود تو سی سی  یو.مادرش هم بستریه وامبولی شدده میگن.امیدی به اون هم نیست .البته مادر پیره .ومشکل قلبی داره.اصلا باورم نمیشه.منظورم مادر بزرگ شوهرمه ها

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
کل شهر بنر زدن وضعیت قرمز است🤦‍♀️ حس میکنم ته خطه

دوستم تو نیکانه

روزی ۶۰۰ ۷۰۰ نفر تستشون مثبت در میاد

تازه نیکان بستری نمیکنه

فاجعه است

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
منو همسرم خداروشکر سالمیم.ولی مادربزرگ و عمم بستری هستن حالشون زیاو خوب نیس.بقبه هم یه سریا باید بست ...

لرستان نزدیک خوزستان 

خوزستانم خیلی اوضاع بده 

توی مراسمی چیزی شرکت کردین ؟