2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=184672822]کدوم شهری ؟؟ وااقعا هنوز بخاری میزنین 😂 ما کولر گازی هامونو روشن کردیم دیگه 🤦🏻‍♀️[/QUOTEبروجنم ...شباسرد میشه بخاری و روشن می کنیم 

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
الان دلم تی تاپ میخواد با آبمیوه 😆😊😋 من نمیخوام نینی میخواد 😁

پاشو لباس بپوش برو بگیر بیا بشین بزن بر بدن هم حال و هوات عوض میشه هم نی نی ب خواستش میرسه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

عههه اینجوری نگوو

وای دیوونم کرد دیووونهههه می بینه اینقد بهش نیاز دارم محلممم نمیدههه وای خدا دارم روانی میشم فقط یه ساعت وقت دارمممم حیف از خودگذشتگیایی که من براش کردم خاک تو سرش

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)