2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوریه ؟؟چی هست ؟؟

ویس دکتر شریفی وانوشه گوش میده باید بخری.یه سری کارها هست باید انجام بدی .رو ثروت تمرکز کرده واقعا جواب گرفته

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اهان سخته حتما

نه فقط باید ایمان داشته باشی .چیزای منفی دور کنی از ذهنت بخاطر داشته ونداشته ها خداروشکر کنی وتلاشم بکنی...

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
همین ؟؟

منظورم کلی بود باید انرژی مثبت جذب کنی تا موفق بشی

قانون جذب علمی نیست بیشتر اعتقادیه.در ضمن اولین مقاله ها و کتاب های توی این زمینه اثر نویسنده های مع ...

دوست عزیز شما بهتره استنادات این نویسندگان خارجی رو مطالعه کنید که بر چه اساسی ادعا دارند این قانون رو کشف کردند و سپس دلایل علمی که بعد ها برای رد این مستندات اعلام شد رو بخونید 

خرد یارتان ❤

😑😑😑😑ازکجات اوردی اینو علم کجا رد کرده

علم روانشناسی و فیزیک دلایلی که این قانون رو علمی میدونند مثل نظریه ی ریسمان و کوانتوم های انرژی و انعکاس امواج به جهان بیرون رو کاملن رد کردند . من فیزیک خوندم و دلایلی که برای رد این قانون هست رو چه از دید زیستی که به نورون ها و دستگاه عصبی ما مربوط میشه و از دید فیزیکی بررسی کردم و با چندین روانشناس متبحر و اساتید فلسفه صحبت کردم . 

علم روانشناسی و فیزیک دلایلی که این قانون رو علمی میدونند مثل نظریه ی ریسمان و کوانتوم های انرژی و ا ...

نه اساتید فلسفه ای ک شما باهاشون صحبت کردید حتما اونقدر متبحر نبودند وگرنه من خودم حدود ۵ سال فلسفه خوندم و قانون جذب البته به یک نحوه سخن های دیگه دقیق کامل بحث ها بود.موفق باشی.