سلام دوستان من تاپیک رو تا یه جایی خوندم قبلا هم تو تاپیک های مشابه بودم
ما سال پیش قصد خرید ماشین داشتیم ولی جور نشد و همه پول پس انداز رو طلا بدون اجرت گرفتم تو گرمی یک و چهارصد
کل حقوق همسرم شش و نیم تومن هست حدودی کم و زیاد میشه
بجز اقساطی که پرداخت میکنیم سه تومن از اضافه حقوق امسال فقط یه قرعه ده ماهه پونصد تومنی نوشتم نفر سوم یعنی ماه بعد در اومد برام
یه وام پنجاه تومنی میخوایم برداریم که تا الان ضامنی که چک داشته باشه پیدا نکردیم
حقوق شوهرم رو یک جا پرداخت نمیکنن دو یا سه قسط میدن و ما بجز وام و قرعه و بیمه عمر دخترم از این ماه تا ماه بعد اصلا نمیتونیم صد تومن هم کنار بگذاریم خرید خونه هم به عهده شوهرمه و کلا مخالف نوشتن و کم خرید کردنه مثلا واسه گوشت یه گوسفند کوچیک میگیره البته هشت ماه اینا میره برنج عمده چای فصل برداشت اندازه یک سال پنیر و کره و روغن حیوانی یکباره از شهرستان میخره و
کلا ماهیانه خرید های جزیی و سوپری میمونه اما اصلا پس انداز نمیشه
ببخشید دیگه خیلی طولانی شد اول تاپیک زده بود ده درس از کل پول رو اول پس انداز کنید اما همسرم میگه همون وامهای که برداشته و اقساطش رو میده پس اندازه دیگه
به من پول جدا نمیده اما هر بار خرید داشته باشم کارتش رو میده و اصلا هم نمی پرسه که چی خریدم
حالا به نظرتون سه نفر با این حقوق و اقساط چیزی نمیمونه عادیه یا من اصلا بلد نیستم پس انداز کنم