2777
2789
عنوان

باهم پس انداز کردن رو یاد میگیریم 💪💳💳💰💵💵

| مشاهده متن کامل بحث + 579904 بازدید | 9224 پست
این هم عکس خرید طلای چالش مرداد که البته زیاد در جریانش نیستم چون تازه دوستای گلی پیدا کردم فقط میدو ...

ایوللل دختررر ماشالله پررر سکه اومدی به قول فراوانییی عزیز
چالش# 1400 نمیدونم چیکار میکنه کامل ابی میشه این بلاچه 

هرچیه افرین عزیزززم شمام موفق شدین ایشالله منو بقیه دوستان هم بتونیم 💪🏻💪🏻💪🏻🤩🤩🤩

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

سلام روزتون بخیر 

هفته قبل نشد بیام هر شب، یک گزارش کلی بدم 

خرج مایحتاج خونه با همسرم بود چیز زیادی نخریدیم در حد گوجه و خیار و سیب زمینی و فلفل دلمه و نون و بستنی و... حساب دقیق اینارو نگفتن بهم که بنویسم 

خرجهای خودم 

مایو برای خودم 120، مایو برای دخترم 100 

گروهی باغ اجاره کردیم وسهم هر کس شد 38 تومن با تنقلاتش، نهار و صبحانه من و دخترم مامانم آوردن، کلا هزینه باغ شد 76 

در جهت صرفه جویی هم یسری لباس کناری داشتم که باید جمع میکردم و کاور نداشتم، میخواستم کاور تلقی پتو بخرم که خاک هم نگیره و داخلش هم دیده بشه اما قیمت کردم دونه ای 80 بود و منم 6 تایی لازم داشتم، دیگه نخریدم و لباسها رو مرتب تا کردم و تو کاورهای پلاستیکی مانتو که مال مزون بوده و بالاشون پاره شده بود و قابل مصرف نبود گذاشتم و با چسب پهن بستمشون، فعلا کارم رو راه انداخت تا انشاالله برای فصل بعد تلق و زیپ بخرم مامانم بدوزن برام 

پس انداز هم این چند روز کنار نزاشتم و میخوام الان فعلا 30 تومن بریزم تو کارت پس اندازم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه قلک سفالی خریدم این ماه ۳۰۰ تومن عیدی و ۱۵۰ تومن کمک معیشتی ریختم توش  

کمک معیشتی هرچند وقت میرزن؟

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
من یه مبلغی پس انداز دارم بعلاوه طلا  شوهرمم بهم پول میده کمی هر ماه  فکر کنم بشه باهاش ...

چقد داری مگه من پرندم خبر از قیمتها دارم

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
میدونی مشکل من چیه، من خودم برا خودم پول ندارم ، کارت شوهرم دستمه، یعنی هر چی بخوام میخرم ولی نمیتون ...

یه چیزی میخری ده تومن بیست تومن کارت بکش از مغازه دار ۱۰ تومن اضافه روبگیر مثلا اینجوری هرماه میشه یه مقدارجمعش کن برا همون زندگیه دیگه دزدی نیست ک

کالری شماری وزن شروع۷۹.۸۵۰ تاریخ ۲۵آبان۱۴۰۱ هدف اول۷۵🔓  هدف دوم ۷۲🔐هدف سوم ۷۰🔒هدف چهارم ۶۵🔒نه تو می مانی   نه اندوه   و نه هیچ یک از مردم این آبادی...
من با قرعه ۲۱ جمع کردم و گذاشتم بانک و سودش میدم به قرعه چون ماههای اول به زور جمع کردم الان از سودش ...

چقد خوب.کدوم بانک. چقده سود هر ماه؟ 

یه خوشگل ۲۳ ساله هستم😁 ۴آذر تولدمه 🥳یه دختر پیش دبستانی دارم👩‍❤️‍💋‍👩 دوماه دیگه برا بارداری اقدام میکنم اگه خدا بخواد🤰تو روستا زندگی میکنم و خونه نیمه لوکسمون رو داریم می‌سازیم🏡همسرمو خیلی دوسش دارم💞هشت ساله با هاتونم بصورت خاموش 
میدونی مشکل من چیه، من خودم برا خودم پول ندارم ، کارت شوهرم دستمه، یعنی هر چی بخوام میخرم ولی نمیتون ...

از همون سوپری که میخری مثلا خریدات میشه ۱۰۰ بگو ۵۰ بهم دستی بدین پولشو با خریدات باهم بکشه حتی میتونی به شوهرت نگی 😜 هر دفه که میری اینکار بکن فقط زیاد روی نکن😁

سلام دوستان من امروز واردتاپیک شدم ومختصری ازمطالب روخوندم ودرجریان قرارگرفتم منم چند روزیه یه وام 10 میلیونی به اسمم دراومده وفکرم رومشغول کرده وبه چند گزینه فکر می کنم

1خرید سکه 

2سرمایه گذاری توصندوق های سرمایه گذاری بانکها

هرکدوم ازدوستان که پیشنهادی دارند باذکر دلیل وتجربه شخصی لطفا منو مجاب کنند که کدوم مورد ازموارد بالا سود دهی بیشتری داره

این بحث روبااجازه استارتر به چالش بکشیم ایا خرید سکه مناسبه واگر مناسبه کدوم سکه رب تمام نیم یک گرمی

ودیگه اینکه هرکدوم ازدوستان تجربه ای راجع به صنوق های سرمایه گذاری اطلاعاتی داره لطفا به اشتراک بذاره

سلام دوستان من تاپیک رو تا یه جایی خوندم قبلا هم تو تاپیک های مشابه بودم 

ما سال پیش قصد خرید ماشین داشتیم ولی جور نشد و همه پول پس انداز رو طلا بدون اجرت گرفتم تو گرمی یک و چهارصد 

کل حقوق همسرم شش و نیم تومن  هست حدودی کم و زیاد میشه 

بجز اقساطی که پرداخت میکنیم سه تومن   از اضافه حقوق امسال فقط یه قرعه ده ماهه پونصد تومنی نوشتم نفر سوم یعنی ماه بعد در اومد برام 

یه وام پنجاه تومنی میخوایم برداریم که تا الان ضامنی که چک داشته باشه پیدا نکردیم 

حقوق شوهرم رو یک جا پرداخت نمیکنن دو یا سه قسط میدن و ما بجز وام و قرعه و بیمه عمر دخترم از این ماه تا ماه بعد اصلا نمیتونیم صد تومن هم کنار بگذاریم خرید خونه هم به عهده شوهرمه و کلا مخالف نوشتن و کم خرید کردنه مثلا واسه گوشت یه گوسفند کوچیک میگیره البته هشت ماه اینا میره برنج عمده چای فصل برداشت اندازه یک سال پنیر و کره و روغن حیوانی یکباره از شهرستان میخره و

کلا ماهیانه خرید های جزیی و سوپری میمونه اما اصلا پس انداز نمیشه 

ببخشید دیگه خیلی طولانی شد اول تاپیک زده بود ده درس از کل پول رو اول پس انداز کنید اما همسرم میگه همون وامهای که برداشته و اقساطش رو میده پس اندازه دیگه 

به من پول جدا نمیده اما هر بار خرید داشته باشم کارتش رو میده و اصلا هم نمی پرسه که چی خریدم 

حالا به نظرتون سه نفر با این حقوق و اقساط چیزی نمیمونه عادیه یا من اصلا بلد نیستم پس انداز کنم 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
نه بابانخودسیاه چیه؟نخودسیاه فقط یه اصطلاحه که یه نفرمیره واسه کاری اینقدردیر برمیگرده که میگن فلانی ...

نه عزیزم منطفه ما دو  نوع نخود هست نخود زرد و نخود سیاه که برای لپه استفاده میشه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
سلام دوستان من تاپیک رو تا یه جایی خوندم قبلا هم تو تاپیک های مشابه بودم  ما سال پیش قصد خرید ...

آفرین که بابرنامه قسط پرداخت میکنید این هم به قول همسرتون یه جورپس انداز هست ازیه جا به بعد به آدم فشارمیاد نمیشه کنار گذاشت ولی اگه شرایطش‌ هست باز موقع خرید مبلغ کمی به قول دوستان ۱۰تومن نقد بردارید کم‌کم جمع میشه و...

سلام دوستان من تاپیک رو تا یه جایی خوندم قبلا هم تو تاپیک های مشابه بودم  ما سال پیش قصد خرید ...

در کل دیدگاه همسرتون درسته و خب وام و قرعه خودش پس اتداز محسوب میشه

اما بنظرم شمام هر سری خرید داری یه مقداری بعنوان پس انداز مخفی بزار مثلا سالی ۴ بار خرید داری ۴ تا پارسیان سبک زیر ۲۰۰ تومن بگیر و فقط موقع اضطراری بفروش یا بعد چند وقت تعویض کن با طلا

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
فدات عزیزم راستش هنوز موفق نشدم خیلی پس انداز کنم، دیروز نگاه کردمدیدم فقط صد و نود تومن تونستم پس ...

قبض موبایلت و کم کن☹️مال منم برای دوماه۱۸۰ شده بود ولی ازین به بعد کنترلش میکنم💪

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

من هم بگم همیشه کته میزاذم ته دیگ هم نمیشه که هدر بره یکم برشته تر هست که من خودم دوست دارم میخورم یا براوعده بعد که گرم کنم کمی آب جوش یا داغ میریزم نرم میشه.

موهای بچهارو خودم کوتاه میکنم وگاهی موهای همسرم دیپلم آرایشگری دارم.الان که هواگرمه ماست بیشتر مصرف میکنیم خودم درست میکنم.بستنی سنتی خودم درست میکنم حدودا ۲۵تومن هر یک کیلو شیر درمیاد تازه پر ملات 😁😁درصورتی که بیرونی پاستوریزه ۵۰ میشه.هفته ای یک بار کیک میپزم کلا ۲۰دقیقه وقت نمیگیره خوراکی از بیرون هربار ۱۰_۱۵تومن میگیرم نهایتا دوبار درماه که چشم ودل بچها به اصطلاح سیر باشه در عوض میوه و میوه خشک آلبالو خشک لواشک خونگی سنجد بادوم کشمش کشک میدم بهشون 

الان میخام بلال بگیرم دون کنم بپزم فریز کنم کلی مناسب ترهست.چند روز پیش خیار شور درست کردم کلا ۱۰تومن نشد ولی هر کیلو بیرون ۳۵باشه فکر کنم تازه تازگی و سلامت خونگی هم نداره .

دوستان این کارهارو لازم نبست تو یه روز انجام بدیم کار روز مره میمونه .مثلا الان میدونیم فصل چی هست توهفته دو روز اختصاص بدیم هر کدوم کمتر از یکساعت زمان برهست.من الان یاد داشت کردم غوره، آب غوره مامانم درست کرد فقط کمی غوره فریز کنم چاشنی غذا در کنار لیمو قیمتش هم به نسبت لیموعمانی خیییلی کمتر هست

زرد آلو 

بلال