یعنی احتیاج به مراجعه به بانک نداره از طریق اپ خودم انجام میتوتم بدم
اره فقط باید مدارک رو اسکن کنی و ثبت نام تکمیل کنی و دو ماه پولت برنداری که ضرر نکنی دو تا صندوق داره گنجینه زرین و توسعه صادرات اولی سودش یکم ماه دومی ۱۶ واریز میشه من ۳۴ میلیون داشتم برام ۶۱۰ ریختن
ولی اگه اخر دربیاد چی من همیشه از این قرعه کشی تو دوستا و فامیل دارم ۹۵ درصد برا من اخری در اومده یه ...
اخ چه تجربه تلخی داشتی☹️قرعه مال خواهرمه۱۵سال تجربه داره و خیالم راحته خدارو شکر،روزی۲۵هزار تومن میندازم تو قلک و فکر میکنم خوراکی خریدم 😁حتی اگه آخرم دربیاد ناراحت نمیشم چون معتقدم هر موقع واقعا نیاز داشته باشم به اسمم در میاد،خدا حواسش به منه🤩
زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
به# وقت کدبانوگری🤩همسرم۱۵کیلو باقالی با پوست گرفته بود پوسته بزگارو کندم فقط مرحله آخرش مونده،۲کیلو هم بامیه بود که سرشو کوتاه کردم شستم بسته بندی کردم گذاشتم فریز،یکمم گذاشتم برا ترشی سرکه بگیرم بریزم روش
زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
دوستای گل منم راهنمایی کنین بعد از دوازده سال زندگی یه قرون پس انداز نکردم به نظرتون طلای بی اجرت خوبه؟هر چی باشه فرق نداره مثلا زنجیر باشه النگو باشه یا دوباره ازش کم میشه
شما چه پیشنهادی روی خرید طلا دارین آخه سکه هم گرونه هم بالا پایین زیاد داره
الان نصب کردم گویا چند تا حساب داره یکی پرریسک و سود بالا یکی کم ریسک و سود پایین حالا نمیدونم کدوم ...
فقط گنجینه و توسعه صادرات بریز اون یکی ها خیلیی ضرر میکنی ثروت افرین تمدن من خودم ضرر کردم دوست ندارم کسی ضرر کنه این دو تا رو من و مامانم داریم تا حالا ضرر نکردیم بقزه اش حواست باشه ضرر داره