2777
2789

سلام عزیزای دلم که احتمالا کنکوری هستین و دل تو دلتون نیس که مهر ماه سال بعد دانشجو معلم باشین 😍😍😍

به عنوان آخرین حرف من به شما که هدفت قبولی فرهنگیانه ، تا بعد از کنکور !

اگه تاپیک اولم رو خونده باشید میدونین که دیر شروع کردم ولی بعد مدت ها انگار یه گمشده رو پیدا کردم ! فهمیدم که چقدر همیشه دلم میخواسته معلم باشم و همه این سال ها فقط خیال خام داشتم که پزشکی قبول بشم !قرار بود درس بخونم امروز اما به علت مسمومیت متاسفانه نتونستم شروع کنم ☹

خیلی سوالا هنوز درمورد فرهنگیان تو ذهنم هست اما سعی میکنم فعلا نادیدشون بگیرم و فقط واسه هدفم بجنگم ، خدا بزرگه 🤗🤗🤗

الان تقریبا حالم خوبه و از فردا جدی و محکم قراره طبق برنامه شروع کنم 

با این جمله که :

ماییم و نوای بی نوایی

بسم الله اگر حریف مایی !

خدایا کمکم کن ، هم به من هم به همه اونایی که هدفشون اینه که دبیری قبول بشن ، من واسه همتون آرزوی موفقیت میکنم ، امیدوارم با همدیگه تاپیک قبولی بزنیم !😁

خواستم بگم روحیه داشته باشین رفقا ! حقتون رو از این کنکور و این زندگی بگیرین ، اجازه ندین یه آزمون چهار ساعته مانع رسیدن به هدفتون بشه 🤗

چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد

من نه آنم که زبونی کشم از چرخ و فلک

و این منم ، دختر لوس و ناز نازی دیروز که با هر حرفی میشکست و الان سعی داره به یه زن مستقل و قوی تبدیل بشه 💪

به تنبلی غلبه کنه و شاغل بشه ، به ترسش غلبه کنه و بره گواهینامه بگیره ، به خودش و بدنش بیشتر اهمیت بده و واسه سلامتش بیشتر هزینه کنه و واسه رسیدن به چیزای کوچیکی که میخواسته برنامه ریزی و پس انداز کنه و....

تو هر شرایطی که هستی ، قدر وقت باقی رو بدون ، صفر مطلقی یا صد، فرقی نداره ، فقط همه تلاشتو بکن چون بعدا حسرت وقت از دست رفته رو میخوری!

خواستم بدونی خیلیا تو شرایط تو هستن ، خیلیا بد تر از تو ، اما اگه خدا آرزویی رو تو دلت انداخته ، حتما شرایط رسیدن به اون رو توی تو دیده ! اینو شک نکن

ماه رمضونم نزدیکه 😍😍خیلی دعاتون میکنم ، خیلی دعام کنین !

یافاطمه# یاالله#  

منکه۲۶سالمه نمیشه دیگه. ولی دعا کن خاهرم قبول شه خیلی تلاش میکنه خییییییییلی

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا به آبجیم کمک کن به هدفش برسه 😍😘  خوش حال باش خواهری صفر صفرم که باشی والا به نظر ...

ای جانم چقدر خوبی😍😍انشالله همکار بشیم دراینده❤❤

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
رشتش چیه

انسانی پارسال۳۳۰۰ اورد تبریز قبول نشد فرهنگیان

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
منطقه ۱ هستین؟ دعوت به مصاحبه شد چرا قبول نشد😥😒

کلا دعوت نکردند.تبریزیم