2777
2789
عنوان

امروز رفتم سونو آنومالی، جنسیت نی نی عوض شد :))

| مشاهده متن کامل بحث + 26446 بازدید | 110 پست
اره ممکنه من شنیدم که پسرو اشتباه دختر بگن ولی دخترو میگن خیلی احتمالش کمه که اشتباه پسر بگن

دیگه نه تو ۲۰ هفته اون مال هفته های پایینه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی ؟ من فکر میکردم الان دیگه همچین خطایی نمیکنن مخصوصا بگن پسره بعد دختر بشه  اخه لابد یه چیزی ...

میگن بند ناف باعث میشه خیلی وقتا اشتباه شه 

ولی اگه بگن دختره اصلا اشتباه نمیشه

اللهم عجل لولیک الفرج ...
چه جالب چه علائمی داری حالا بچه اولته

خوشگلتر شدم پوستم خیلی روشن تر شد ، خیلی زبر و زرنگم 

از اول تهوع نداشتم ، پوستم به شدت خشک شده حرف وی توی چشم راستمه 

ویارم شوری و شیرینی ، ترشی فقط هفته های اول دوست داشتم اما الانم مشکلی ندارم باهاش میخورم ولی هوس داشته باشم نه

ویار خاصی هم ندارم همه چی میخورم 

من بارداری قبلیم تا ۹ماه میگفتن دوقلوهات پسرن

روز بعد زایمان فهمیدم یکی دختره ویکی پسر

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اره به منم تو ان تی گفتن دختره. من الان با دختر ارتباط برقرار کروم  تو خواب، دخترمو میبینم. بر ...

دقیقا منم الان۸ هفته ام همش تو تصوراتم با دخترم 

حتی چن تا عروسک هم خریدم به محض مثبت شدن بی بی چکم😂

بگن پسر باز باید روحیاتمو عوض کنم 😕

تو انامولیم گفتن دختر

بله 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
اره به منم تو ان تی گفتن دختره. من الان با دختر ارتباط برقرار کروم  تو خواب، دخترمو میبینم. بر ...

دقیقا .دوستم میشه ی سوال ازت بپرسم من ۱۳ اسفند پریود شدم خب بعد ۲۶ و۲۷ اسفند فقد اقدام داشتم حالا بیبی زدم مثبت شده حالا سوال م اینه من چن هفتمه؟ چرا باید از اولین روز آخرین پریودی حساب کنیم وقتی من میدونم فقد ۲۶ و۲۷ اسفند اقدام داشتم؟؟؟

چرا تو نینی سایت مده هم دختر بخان و پسر اخ و تفه؟ الان مثلا میخاید بگید زوشن فکرید یا امروزی؟ ن عزیز ...

اکثر اونایی که تو  این تاپیک گفتن دختر دوستن، بچه اولشون پسر بوده

خب طبیعیه آدم دوست داشته باشه هر دو جنسو داشته باشه. به هر حال هر گلی یه بویی داره

صدای قلب اصلا معتبر نیس راستش

خداروشکر که معتبر نبود 😄😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
چرا تو نینی سایت مده هم دختر بخان و پسر اخ و تفه؟ الان مثلا میخاید بگید زوشن فکرید یا امروزی؟ ن عزیز ...

عزیزم هر دو جنسیت خوبه خداروشکر یه پسر دسته گل دارم که با دنیا عوضش نمیکنم ، واسه این خوشحال شدم چون جنسم جور شد دیگه هم پسر دارم هم دختر    

دوست عزیز قبل از قضاوت امضاشو بخونم میفهمی اولیش پسر بوده 

در ضمن من تا جایی ک همینجا دیدم بعضیا دختر دوست دارن بعضیا پسر 

پول و برکت و اینجور چیزا هم اعتقادی بهش ندارم جفتشون روزی شونو خدا میده نکه خودشون پول بیارن واسمون

یعنی چی پول وارد زندگی میکنه؟  

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔